Demet Akalın'ın Yeni Albümü "Rekor" İlk Kez TTNET Müzik'te - Son Dakika
Güncel

Demet Akalın'ın Yeni Albümü "Rekor" İlk Kez TTNET Müzik'te

Demet Akalın\'ın Yeni Albümü "Rekor" İlk Kez TTNET Müzik\'te

TTNET'in dijital müzik platformu TTNET Müzik, pop müziğin yıldız ismi Demet Akalın'ın Rekor adlı yeni albümünü müzikseverlerle buluşturuyor.

25.04.2014 11:33  Güncelleme: 11:40

TTNET'in dijital müzik platformu TTNET Müzik, pop müziğin yıldız ismi Demet Akalın'ın "Rekor" adlı yeni albümünü müzikseverlerle buluşturuyor. Demet Akalın'ın yeni albümü, dijital platformlar arasında ilk kez ve sadece TTNET Müzik'te yayınlanıyor.

Türkiye'nin lider dijital müzik platformu TTNET Müzik'te, yılın en çok beklenen albümlerinden biri daha müzikseverlerle buluştu. Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın 2014 yazına damgasını vurması beklenen yeni albümü "Rekor", dijital platformlar arasında ilk kez ve sadece TTNET Müzik'te müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

Şimdiye kadar çıkardığı albümlerle müzikseverlerin beğenisini kazanan Demet Akalın, yeni albümü "Rekor" ile de yine büyük başarılara imza atmaya hazırlanıyor. Sanatçının yeni albümünde 16 şarkı yer alıyor. Akalın albümde Hakkı Yalçın, Fettah Can, Erdem Kınay, Burak Yeter ve İdo Tatlıses gibi müzik dünyasının birbirinden ünlü isimleriyle çalıştı.

TTNET Müzik kullanıcıları, Demet Akalın'ın yepyeni şarkılarını ilk kez dinlemenin ayrıcalığını yaşayacaklar. Kullanıcılar şarkıları indirme imkânına da sahip olacak.

Facebook'ta müzik, TTNET Müzik'ten dinleniyor

TTNET Müzik dinleyicileri, Demet Akalın'ın yeni şarkıları ile yerli ve yabancı diğer hit şarkıları Facebook üzerinden de dinleyebiliyor. TTNET Müzik, Facebook'un Türkiye'deki müzik içeriğini sağlayan ilk iş ortağı olarak çok özel bir uygulamayı hayata geçirdi. Müzikseverler, bu özel uygulamaya, TTNET Müzik web sitesi üzerinden Facebook hesaplarına giriş yaparak ulaşabiliyorlar. Kullanıcılar, dinledikleri tüm şarkıları, albümleri ve oluşturdukları listeleri arkadaşlarıyla paylaşıp yorum yapabiliyorlar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Demet Akalın'ın Yeni Albümü 'Rekor' İlk Kez TTNET Müzik'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement