Demirci Belediyesi'nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Demirci Belediyesi'nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği

Manisa'nın Demirci ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Demirci Belediyesince bayanlara özel program düzenlendi.

08.03.2018 23:25

Manisa'nın Demirci ilçesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Demirci Belediyesince bayanlara özel program düzenlendi.

Ticaret ve Kültür Merkezi konferans salonunda kadınlara yönelik düzenlenen programda ayrıca Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçik için Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualar okundu.

Programda Belediye Başkanı Selami Selçuk, yaptığı konuşmada, kadınlarının haklarının bir gün yapılacak etkinlikle ödenemeyeceğini belirterek, "Tüm bayanlarımıza değer veriyoruz. Belediyemiz olarak bir kahvaltı organizasyonunda bayanlarımızı ağırladık. İnşallah biz kadını ile erkeği Demirci'yiz. Hüzünleri ve mutlulukları birlikte yaşayacağız" dedi.

Başkan Selçuk'un eşi Güzide Selçuk ise kadınları siyasetten, sanata, spordan ve iş dünyasına kadar birçok alanda başarılar gösterdiğini ifade ederek, Peygamber efendimiz Hazreti Muhammed Hadis-i Şeriflerinde "Cennet analarımızın ayakları altındadır" diyerek kadının dinimizde yerinin ve öneminin ne kadar büyük olduğunu bizlere anlatmaktadır" diye konuştu.

Programın ardından Başkan Selçuk'un eşi Güzide Selçuk ve beraberindeki kadınlar ilçe merkezindeki tekstil atölyeleri ve halı dokuma atölyelerinde çalışan kadınları ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladılar.

Ziyarette kadınlara Güzide Selçuk tarafından şal hediye edildi.

Demirci Belediyesi\'nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Demirci Belediyesi'nden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement