Demre Ziynet Sali Kaş'ı Salladı - Son Dakika
Güncel

Demre Ziynet Sali Kaş'ı Salladı

Demre Ziynet Sali Kaş\'ı Salladı

Likya-kaş Kültür ve Sanat Festivali'nin kapanışında, Yat Limanı'nda düzenlenen konseri Kaş Kaymakamı Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Abdullah Gültekin, Kaş Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Eren, Antalya İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı, Kalkan...

24.06.2013 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Likya-kaş Kültür ve Sanat Festivali'nin kapanışında, Yat Limanı'nda düzenlenen konseri Kaş Kaymakamı Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Abdullah Gültekin, Kaş Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Eren, Antalya İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı, Kalkan Belediye Başkanı Ömer Saim Karakurt, Fethiye'ye bağlı Kumluova Belediye Başkanı Alim Karaca'nın da aralarında bulunduğu yaklaşık beş bin kişi izledi.

Konserde önce Fethiyeli sanatçı Adem Kazan sahne aldı. Ege yöresi türkülerini de seslendiren ve Aşık Mahzuni Şerif'in 'Mavi Gözlüm' türküsüyle meydanı coşturan Kazan, konserde küçük kızına 'Atatürk Ölmedi' şiirini okuttu. Adem Kazan'ın ardından konserine başlayan Ziynet Sali, yaklaşık bir buçuk saat sahnede kaldı. Sali, dans ekibiyle birlikte hareketli parçalarla meydanı coşturdu. Ziynet Sali, bir ara tüm izleyicileri ayağa kaldırarak şarkılarına eşlik ettirdi.

Havai fişek gösterisinin de yer aldığı konserin sonlarında, sahne önünde biriken hayranlarıyla birlikte söyleyen ve dans eden Sali, seslendirdiği Rumca şarkılarla Kaş'ın kardeş şehri Yunanistan'ın Meis Adası'na dostluk ve barış mesajı gönderdi. Konserin sonunda Kaş Kaymakamı Kapankaya Adem Kazan'a, Kaş Belediye Başkanı Abdullah Gültekin de Ziynet Sali'ye çiçek ve plaket verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Demre Ziynet Sali Kaş'ı Salladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement