
Zincirsiz araçların karayollarından geçişine izin verilmiyor. Yolda ilerleyemeyen bazı sürücülerin çareyi hava düzelene kadar akaryakıt istasyonlarına sığınmakta bulduğu görüldü.
TİPİ GÖRÜŞ MESAFESİNİ 1 METREYE DÜŞÜRDÜ
Kentte bu geceden itibaren başlayan kar yağışı, özellikle Denizli- Antalya Karayolu'nda etkili oldu. Rüzgarla birlikte oluşan tipi, görüş mesafesini bir metreye kadar düşürdü.
Kent çıkışında ve Serinhisar İlçesi'nde önlem alan polis, zincirsiz hiçbir aracın karayollarından geçişine izin vermiyor. Serinhisar yakınlarında zincirsiz otomobiliyle yolda mahsur kalan Koreli iki kadın turist ise saatlerce kurtarılmayı bekledi.
TURİSTLER SAAATLERCE KURTARILMAYI BEKLEDİ
Turistlerin yardımına koşan polisler, Korelilerin içinde bulunduğu otomobili çekiciyle kent merkezine ulaştırdı. Yolda ilerleyemeyeceğini anlayan bazı sürücüler ise çareyi akaryakıt istasyonlarına sığınmakta buldu.
Denizli- Ankara Karayolu'nun ise Bozkurt ilçesi bölümünde de tipi ulaşımı olumsuz etkiliyor. Yolda kalan araçlar nedeniyle zaman zaman karayolunda ulaşımda aksamalar yaşandığı belirtildi. Öte yandan: kent merkezinde buzlanmalar nedeniyle maddi ve yaralamalı kazalar da meydana geldiği belirtildi.
Son Dakika › Güncel › Denizli- Antalya ve Denizli- Ankara Karayollarında Tipi Çilesi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.