Denizli-Aydın Yolu Sel Nedeniyle Ulaşıma Kapandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Denizli-Aydın Yolu Sel Nedeniyle Ulaşıma Kapandı

Denizli-Aydın Yolu Sel Nedeniyle Ulaşıma Kapandı
10.06.2014 22:27  Güncelleme: 22:53

Sele dönüşen sağanak yağmur nedeniyle Aydın-Denizli Karayolu ulaşıma kapandı.

Denizli'de akşam saatlerinde başlayan sağanak yağmur sele dönüşünce, Aydın-Denizli yolu ulaşıma kapatıldı. Sel nedeniyle Aydın-Denizli Karayolunda bir otomobil ve kamyon sele kapıldı. Araçta mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.



OTOMOBİL VE KAMYON SELE KAPILIP SÜRÜKLENDİ

Akşam saatlerinde başlayan ve şiddetini artıran sağanak yağmur özellikle Gültepe, Albayrak, Bakırlı Mahalleleri ve İzmir asfaltı bölgelerinde etkili oldu. Yağmurun oluşturduğu sel nedeniyle Aydın-Denizli Karayolu ulaşıma kapandı. Karayolundaki otomobil ile kamyon selde kapılıp, sürüklendi. Araçların üzerine çıkan sürücüler, büyük korku yaşarken, uzun süre kurtarılmayı bekledi. Sürücüler, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

EV VE İŞ YERLERİNDE SU BASKINI

Yağmur aynı zamanda çok sayıda ev ve işyerinde su baskınlarına neden oldu. Evlerin bodrum ve zemin katları ile bahçeleri sular altında kalırken, evlerinden çıkamayan vatandaşlar üst katlara çıkarak kurtarılmayı bekledi. Bazı vatandaşlar da çocuklarını kucaklarında taşıyarak evden çıkardı. Hamile bir kadında yakınları tarafından evden kurtarıldı. İtfaiye ve belediye ekipleri, su basan evleri vidanjörlerle boşaltmaya çalışması başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli-Aydın Yolu Sel Nedeniyle Ulaşıma Kapandı - Son Dakika


Advertisement