Denizli'de Baraj İnşaatındaki İş Kazası - Son Dakika
Güncel

Denizli'de Baraj İnşaatındaki İş Kazası

Denizli\'de Baraj İnşaatındaki İş Kazası

Kazada hayatını kaybeden 2 işçi, Samsun'un Vezirköprü ilçesinde toprağa verildi.

12.01.2014 15:35

Denizli'nin Güney ilçesi Adıgüzeller köyü sınırı içinde yapımı devam Adıgüzeller-2 Hidroelektrik Santrali'ne ait baraj inşaatında meydana gelen iş kazasında hayatını kaybeden 2 işçi, Vezirköprü ilçesinde toprağa verildi.

Kazada, beton blok ve kalıplar altında kalarak hayatını kaybeden işçiler Yunus Emrah Öcalan (22) ve  Serdal Aykut'un (22) cenazeleri ilçeye bağlı Göl beldesine getirildi.

Fatih Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Öcalan ve Aykut, Fatih Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi.

Cenazeye, işçilerin aileleri ile Vezirköprü Belediye Başkanı Sadık Edis, Göl Belde Belediye Başkanı Ahmet Avcı ve vatandaşlar katıldı.

Öcalan ve Aykut'un çocukluk arkadaşı olduğu, askerliklerini aynı dönemde yaptıkları ve askerden geldikten sonra çalışmak için birlikte Denizli'ye gittikleri belirtildi.

Öte yandan, bir süredir ilçede izin yapan Yunus Emrah Öcalan'ın ise kazadan iki gün önce Denizli'ye döndüğü, iki arkadaşın, "ölürsek yan yana gömülelim" dediği öğrenildi.

Kazada yaralanan ve Vezirköprülü olan Mikail Doğan'ın (31) ise taburcu edildikten sonra ilçeye geleceği bildirildi.

Olay

Denizli'nin Güney ilçesi Adıgüzeller köyü sınırı içinde yapımı devam Adıgüzeller-2 Hidroelektrik Santrali'ne ait baraj inşaatında meydana gelen iş kazasında, beton blok ve kalıpların devrilmesi sonucu işçilerden Yunus Emrah Öcalan olay yerinde, Serdal Aykut, kaldırıldığı Buldan Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmiş, Mikail Doğan (31) ise Servergazi Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Denizli'de Baraj İnşaatındaki İş Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement