Denizli'de Düşük Katılımlı Kutlama - Son Dakika
Güncel

Denizli'de Düşük Katılımlı Kutlama

Denizli\'de Düşük Katılımlı Kutlama

Denizli'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına katılım az oldu.

19.05.2013 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına katılım az oldu. Daha önce stadyumda düzenlenen etkinliklere ilgi yoğun olurken, 2 yıldan bu yana Delikliçınar Meydanı'nda yapılan törene, Denizlililer ilgi göstermedi. Bayram kutlamalarına sadece törene katılan protokol üyeleri, sporcu ve aileleri kutladı.

Denizli Valiliği hizmet binası önündeki Atatürk Anıtı'na sadece Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu çelenk bıraktı. Ardından, Delikliçınar Meydanı'nda düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle düzenlenen törene Vali Yardımcısı Hasan Gürsoy, Belediye Başkanı AK Parti'li Osman Zolan, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Alkan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Bağcı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, daire müdürleri ve az sayıda kişi katıldı.

Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı'nın okunması ardından başlayan tören, yaklaşık 1 saat sürdü. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu'nun konuşması ardından, öğrenciler şiirler okudu. Törende son olarak, çeşitli okul ve spor kulüplerinden öğrenciler karete, badminton, eskrim, güreş, boks, bisiklet gibi branşlarda çeşitli gösteriler yaptı.

Tören, halk oyunları ekibinin gösterisi ardından sona erdi. Törene halkın katılımının az olması dikkat çekti. Bayram kapsamında Forum Çamlık AVM'de 'Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü' isimli fotoğraf sergisi de açıldı. - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli'de Düşük Katılımlı Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement