Deprem sonrası Hatay Defne'de 136'ncı cami dualarla ibadete açıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Deprem sonrası Hatay Defne'de 136'ncı cami dualarla ibadete açıldı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Deprem sonrası Hatay Defne\'de 136\'ncı cami dualarla ibadete açıldı

6 Şubat 2023 depremlerinin ardından Hatay'ın Defne ilçesi Orhanlı Mahallesi'nde inşa edilen TOKİ Hz. Hasan Camisi dualarla ibadete açıldı. Vali Mustafa Masatlı ve vatandaşların katılımıyla kılınan ilk cuma namazının ardından Masatlı, 136'ncı caminin açıldığını söyledi.

Hatay'da 6 Şubat 2023'teki depremlerin ardından inşa edilen 136'ncı cami, dualarla ibadete açıldı.

Defne ilçesi Orhanlı Mahallesi'nde deprem konutlarının inşasının ardından cami yapımı da tamamlandı.

Dualarla açılışı yapılan TOKİ Hz. Hasan Camisi'nde, Vali Mustafa Masatlı, il protokolü ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla ilk cuma namazı kılındı.

Masatlı, daha sonra gazetecilere, depremlerin ardından konutların, iş yerlerinin, eğitim kurumlarının ve hastanelerin yanı sıra camilerin inşası için de seferber olduklarını söyledi.

Bugün 136'ncı camiyi açtıklarını belirten Masatlı, yeni caminin hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.