Depremzede 3 kardeş Anneler Günü'nde anne ve babalarının mezarını ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

Depremzede 3 kardeş Anneler Günü'nde anne ve babalarının mezarını ziyaret etti

Depremzede 3 kardeş Anneler Günü\'nde anne ve babalarının mezarını ziyaret etti

Hatay'ın İskenderun ilçesinde depremde hayatını kaybeden 3 kardeş, Anneler Günü dolayısıyla ebeveynlerinin mezarını ziyaret etti. İskenderun Gençlik Merkezi personeli ve gönüllülerin de katıldığı ziyarette, kabirlere karanfil bırakıldı ve dua edildi.

12.05.2024 17:04

Hatay'ın İskenderun ilçesinde depremzede 3 kardeş, Anneler Günü dolayısıyla depremde hayatını kaybeden anne ve babasının mezarına ziyarette bulundu.

Mustafa Kemal Mahallesi'ndeki 5 katlı apartmanda kalan ve Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremde hayatını kaybeden Mehmet ve Çiğdem İşçi çiftinin enkazdan kurtarılan çocukları Yusuf (16), Melisa (13) ve Yağmur İşçi (12), Anneler Günü dolayısıyla ebeveynlerinin mezarlarını ziyaret etti.

İskenderun Gençlik Merkezi personeli ve gönüllülerin de katıldığı ziyarette, kabirlere karanfil bırakıldı, dua edildi.

İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, AA muhabirine, depremin ardından gönüllü gençlerle arama kurtarma çalışmalarına katıldıklarını söyledi.

Merkez personeli ve çalışmalarda yer alan gençlerle hayatını kaybeden vatandaşların mezarlarını ziyaret ettiklerini belirten Keskin, özel günlerde aileleri yalnız bırakmayacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Depremzede 3 kardeş Anneler Günü'nde anne ve babalarının mezarını ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement