DERİK'TE SATRANÇ TURNUVASI - Son Dakika
Güncel

DERİK'TE SATRANÇ TURNUVASI

MARDİN'in Derik ilçesinde Polis Haftası etkinlikleri kapsamında satranç turnuvası düzenlendi.

16.04.2023 17:49  Güncelleme: 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MARDİN'in Derik ilçesinde Polis Haftası etkinlikleri kapsamında satranç turnuvası düzenlendi.Derik'te Bahçelievler Mahallesi'ndeki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonunda 4 kategoride, 6 tur üzerinden oynanan,102 öğrencinin katıldığı turnuvada dereceye giren yarışmacılar, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Evren Çakır, İlçe Emniyet Müdürü Murat Karayılan, Mardin Satranç İl Temsilcisi Cengiz Yalçın, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Kaya ve Gençlik ve Spor Müdürü Selahattin Dinç tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Mardin Santranç İl Temsilcisi Cengiz Yalçın, öTurnuvayı özellikle polis haftasını kutlamak ve ilçedeki depremzede ile diğer çocukların deprem travmalarını atlamalarına yardımcı olmak için düzenledik. Sağolsun Emniyet Genel Müdürlüğümüz, İlçe Emniyet Müdürlüğümüz turnuvaya destek oldular. Geleneksel hale getirdiğimiz santranç turnuvasını daha da artıracağız.ö dedi.

Turnuvaya katılan, dereceye giren depremzedelerden, 3'üncü sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Ahmet Mirza Güler, "Depremden dolayı Adıyaman'dan geliyorum. Burayı çok sevdim. Hocalarım bana satrancı öğretti. Yarışmaya soktular. Böyle etkinliklerle kafam karışıklığı gidiyor. Depremi unutuyorum diye konuştu. (DHA)

DERİK\'TE SATRANÇ TURNUVASI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel DERİK'TE SATRANÇ TURNUVASI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement