Galatasaray Liv Hospital Basketbol Takımı, Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi'nde kemik iliği nakli olup sağlığına kavuşan çocukları, aileleriyle birlikte Galatasaray Liv Hospital – Banvit karşılaşmasına konuk etti. Playoff yarı final serisinin en kritik maçlarından biri olan Galatasaray Liv Hospital-Banvit maçını izleyen çocuklar, taraftarı oldukları takımın oyuncularını yakından izleme fırsatı buldular.
Devre arasında tribündeki Ultraslan grubundaki taraftarlar da anlamlı bir destekte bulundular. Ultraaslan taraftar grubu; Dünya Lösemili Çocuklar Haftası'nda lösemi hastalığına dikkat çekmek amacıyla, lösemili çocukların tedavi süresince kullandıkları maskeleri takarak maçı izlediler.
Medical Park Göztepe Hastanesi'nde tedavi olan 12 yaşındaki Alperen Kadir Öztürk ; "Bugün burada sağlıklı bir şekilde arkadaşlarım ve ailemle maça gelmiş olmak, oyuncuları yakından izleyebilmek çok güzel bir duygu. Her zaman iyileşeceğim günü hayal ediyordum, hayallerim gerçek oldu. Hastanede tedavi gören diğer arkadaşlarımın da en kısa zamanda iyileşip, yanımda olmasını istiyorum" dedi.
Maç sonunda, Galatasaray Liv Hospital Basketbol Koçu Ergin Ataman ve oyuncu Sinan Güler de, çocuklarla bir araya gelip, hepsiyle tek tek ilgilendiler. Çocuklarla fotoğraf çektirip, sohbet eden Ergün Ataman; "Dünya Lösemili Çocuklar Haftası'nda, sağlığına kavuşmuş çocuklarla bir araya geldik. Onların desteği ve tezahüratları ile bu maçı kazandık" dedi.
Son Dakika › Güncel › Dev Adamlardan Lösemili Çocuklara Dev Destek - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?