Devlet Bahçeli Teşkilatları Uyardı: Provokasyona Gelmeyin - Son Dakika
Güncel

Devlet Bahçeli Teşkilatları Uyardı: Provokasyona Gelmeyin

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin teşkilatlarına 'terör olaylarına karşı provokasyona gelmeyin.' uyarısında bulundu.

24.08.2015 09:57  Güncelleme: 10:42

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 1 Kasım'da gerçekleşmesi öngörülen genel seçimle ilgili il başkanlarını olağanüstü toplantıya çağırdı. Bahçeli burada teşkilat yöneticilerine uyarıda bulundu ve "Terör olaylarına karşı provokasyona gelmeyin." uyarısı yaptı.

BAŞKANLARI TOPLANTIYA ÇAĞIRDI

MHP lideri, teşkilatlardan seçime hazırlanmalarını ve yaşanan terör olaylarına karşı uyanık olmalarını isteyecek. Bahçeli, Kırıkkale'deki Genişletilmiş İl İstişare Toplantısı'yla seçim hazırlıklarının startını 22 Temmuz'da vermişti. 15'i aşkın ile giden Bahçeli, bu doğrultuda bölgedeki il başkanlarıyla basına kapalı olarak toplantılar gerçekleştirmişti. Bahçeli, dün de süpriz bir karar alarak il başkanlarını olağanüstü toplanmak üzere Ankara'ya çağırdı. MHP Genel Merkezi'nde yarın yapılacak toplantıda Bahçeli, teşkilata yaşanan gelişmeler hakkında bilgi verecek, seçime yönelik de hazırlıklı olunmasını isteyecek.

GELİŞMELERİ ANLATACAK

İl yöneticilerine önce 7 Haziran seçimlerinden bugüne kadarki gelişmeleri anlatacak olan Bahçeli, MHP'nin sergilediği tutum hakkında da bilgilendirme yapacak. Başbakan Ahmet Davutoğlu ile yapılan koalisyon görüşmesine de değinmesi beklenen Bahçeli'nin, istedikleri dört şartın kabul edilmediği ve AK Parti'nin başından beri seçim isteğiyle hareket ettiği vurgulanacak.

"PROVOKASYONA GELMEYİN" UYARISI

Kurulması planlanan seçim hükümetine neden katılınmayacağının ve herhangi bir üye verilmeyeceğinin gerekçeleri de anlatılacak. Bahçeli, Doğu ve Güneydoğu'da özellikle son aylarda artan terör eylemleriyle ilgili de bilgilendirme yaparak, Türk milletinin geleceği açısından karanlık bir dönemin yaşandığını kaydedecek. MHP lideri, teşkilatlardan uyanık olunmasını ve herhangi bir provakasyona gelmemelerini isteyecek.

GÜNDE 1 MİTİNG YAPACAK

MHP bu seçimde Hazine yardımı bulunmaması nedeniyle, bütçesi daha kısıtlı bir seçim süreci yürütecek. Son iki seçimde günlük miting sayısını yüksek tutuyordu. Bu seçimde günlük miting sayısı bire düşürülerek daha geniş kapsamlı tutulması gündeme gelecek. Bahçeli'nin, teşkilatı diri tutmak üzere gerçekleştirdiği genişletilmiş il istişare toplantılarının da devam etmesi planlanıyor. Bu toplantılar seçime hazırlık toplantıları haline getirileceği öğrenildi. Bahçeli, önümüzdeki haftadan itibaren Ege ve Marmara bölgelerinde bu toplantıları devam ettirecek. (Kaynak: Hürriyet)

Devlet Bahçeli Teşkilatları Uyardı: Provokasyona Gelmeyin

Son Dakika Güncel Devlet Bahçeli Teşkilatları Uyardı: Provokasyona Gelmeyin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (40)

  • CcC METEHAN CcC: Allahına gurban yörük beyi sen yolunda yürü yüzde onsekiz BOZKURTLARIN seninle 13 4 Yanıtla
  • cCc MHP cCc : BURDAKİ İT ÇAKAL ÜRÜSEDE BİZ SENİNLEYİZ. MHP TÜRK MİLLETİN TEMİNATIDIR. 13 3 Yanıtla
  • deblrtin başına Devlet gelecek: BOZKURTLARA HÜKÜMETİ DEVRALINCA EMİR VERİLECEKTİR INŞALLAH ALLAHIN İZNİ İLE 11 4 Yanıtla
  • afyok: oylar mhp ye 8 7 Yanıtla
  • Türk kürt: Bu secimdede oy kaybedersen sakinprovakasyona gelme koltuguna japon yapistiricisiyla yapistin daha hic kalkma erdoganin koltuk degnegi. 10 3 Yanıtla
  • jiyan: zaten sağa sola saldırıyorsunuz...yönetminiz de hedef gösteriyor....içinize provakatör mü kaçtı biz hdp yi tanımıyoruz diyorsunuz..yani em büyük provakatör siz oluyorsunuz... 4 8 Yanıtla
  • Elazigli: Sen hükümeti kurma ortalığı hdp ye birak sayın bahceli oy yok sana artik 5 4 Yanıtla
    kouunkafalıolmayın: Ne yapaydı chp hdp ile kurmadı işte akp ilemi kuraydı açılıma ..... ya ortakmı olaydı 1 0 vatandaş: kim kurmadı hükümet kurmak için kim geldi apk orak kurmayız bize 3 aylığına azınlık hükümetine destek verin dedi chp MHP yetmiuyor eee şimdi suç MHP ninmi yoksa bilal olğlanın hırsızlığı ortaya çıkmasın isteyen koyunlarınmı 1 0
  • Yorumsuz..: Yine meymenetsiz çıktı ortaya 6 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement