Devrek Kadastro Mahkemesi Kaldırıldı, Zonguldak'a Bağlandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Devrek Kadastro Mahkemesi Kaldırıldı, Zonguldak'a Bağlandı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Hakimler ve Savcılar Kurulu, Devrek Kadastro Mahkemesi'ni kaldırarak Zonguldak Kadastro Mahkemesi'ne dahil etti. Gökçeada Kadastro Mahkemesi de Çanakkale'ye bağlandı.

RESMİ Gazete'de yayımlanan Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararına göre; Devrek Kadastro Mahkemesi kaldırılarak, Zonguldak Kadastro Mahkemesi yargı çevresine dahil edildi.

Resmi Gazete'de yayımlanan HSK kararı ile birlikte Devrek Kadastro Mahkemesi kaldırılarak, Zonguldak Kadastro Mahkemesi yargı çevresine dahil edildi. Ayrıca Gökçeada Kadastro Mahkemesi kaldırılarak, Çanakkale Kadastro Mahkemesi yargı çevresine dahil oldu. Karar ile birlikte kaldırılan mahkemelerde bulunan dosyalar herhangi bir karara gerek kalmaksızın bulundukları safhadan devam edilmek üzere bağlandıkları kadastro mahkemelerine gönderilecek.

Kaynak: DHA

Advertisement