Antalya'da Devrilen Motosiklette Bulunan Bebek Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Devrilen Motosiklette Bulunan Bebek Hayatını Kaybetti

Antalya\'da Devrilen Motosiklette Bulunan Bebek Hayatını Kaybetti

Antalya'da 5 kişinin bulunduğu motosikletin devrilmesi sonucu annesinin kucağında bulunan 45 günlük bebek hayatını kaybetti.

07.08.2014 16:16  Güncelleme: 16:22

Antalya'da 5 kişinin bulunduğu motosikletin devrilmesi sonucu annesinin kucağında bulunan 45 günlük bebek, hayatını kaybetti.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Antalya'da yaşayan Rukiye Satmaz, 45 günlük bebeği Gülnur Ayşegül Satmaz ve diğer çocukları Hamza (4) ve Ahmet (11) ile akrabaları Bekir Yavuz'un 07 AB 899 plakalı motosikleti ile hastaneye gitmek üzere yola çıktı. Kızılırmak Caddesi'nde ilerleyen motosiklet,  bu sırada yolun sağında park halindeki 07 ZK 968 plakalı kamyonetin sürücü kapısının aniden açılmasıyla dengesini kaybederek yola düştü. Annesinin kucağında bulunan ve motosikletin devrilmesiyle yola savrulan Gülnur bebek, bu sırada yoldan geçmekte olan Yaşar Macit yönetimindeki 07 FUS 21 plakalı minibüsün arka tekerleklerinin altında kaldı.

Kazada, Gülnur bebek olay yerinde hayatını kaybederken motosiklette bulunan diğer kişiler yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Dede, torununu hiç görememiş

Bu sırada kazayı haber alan ve 45 günlük bebeği hiç görmeyen, polislere "canlısını göremedim, ölüsünü bari göreyim. Torunumu görmeden bir yere gitmem" diye yalvaran dede olay yerinde fenalık geçirdi. Kemer ilçesinde turizm sektöründe çalışan baba Yalçın Satmaz da olay yerine geldi. Kızını görmek isteyen ve polislerce güçlükle sakinleştirilen baba, "Kızım bugün evden çıkarken bana uzun uzun bakmıştı. (Gidiyorum baba ben) demiş. Güzel kızımla birlikte beni de gömün. Baba, torununu hiç görmemiştin. Cenazesini mi görmeye geldin" diyerek uzun süre ağladı.

Olay yerindeki çok sayıda vatandaş da bebeğin cenazesi kaldırılırken gözyaşı döktü. Gülnur bebeğin cenazesi, polis ekiplerinin incelemesinin ardından adli tıp morguna kaldırıldı. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya'da Devrilen Motosiklette Bulunan Bebek Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement