Tarlasını Sürüp Evine Dönüyordu, Yolda Feci Şekilde Can Verdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tarlasını Sürüp Evine Dönüyordu, Yolda Feci Şekilde Can Verdi

10.03.2019 13:28  Güncelleme: 14:40

Denizli'de tarlasını sürüp evine dönen Habip Batu isimli vatandaş, devrilen traktörün altında kalarak feci şekilde can verdi.

Denizli'nin Çal ilçesinde, kontrolden çıkıp, devrilen traktörün altında kalan sürücü Habip Batu (30), yaşamını yitirdi.

EVİNE DÖNMEK İÇİN YOLA ÇIKMIŞTI

Kaza, saat 11.00 sıralarında, Çal'ın kırsal Alfaklar Mahallesi Sakızlı mevkisinde meydana geldi. Tarlasını süren Habip Batu, bir süre sonra evine dönmek üzere, 20 ND 402 plakalı traktörüyle yola çıktı.

KAZAYI GÖRENLER EKİPLERE HABER VERDİ

Batu, tarlalar arasından geçen yolda, direksiyon kontrolünü yitirince traktör devrildi. Batu, traktörün altında kalırken, kazayı gören köylüler ise sağlık, itfaiye ve jandarma ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekibi, Batu'yu sıkıştığı yerden çıkardı.

OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Sağlık görevlileri, yaptığı kontrolde, Habip Batu'nun yaşamını yitirdiğini belirledi. Jandarma ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Batu'nun cansız bedeni, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumu'nun morguna gönderildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İşte olay yerinden kareler;

Tarlasını Sürüp Evine Dönüyordu, Yolda Feci Şekilde Can Verdi
Tarlasını Sürüp Evine Dönüyordu, Yolda Feci Şekilde Can Verdi
Tarlasını Sürüp Evine Dönüyordu, Yolda Feci Şekilde Can Verdi
Tarlasını Sürüp Evine Dönüyordu, Yolda Feci Şekilde Can Verdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tarlasını Sürüp Evine Dönüyordu, Yolda Feci Şekilde Can Verdi - Son Dakika


Advertisement