Dha Dış Haber, Priştine'deki Başbakanlık Binası Önünde, Boru Fabrikası İşçileri Grevin 120'inci... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Dha Dış Haber, Priştine'deki Başbakanlık Binası Önünde, Boru Fabrikası İşçileri Grevin 120'inci...

Dha Dış Haber, Priştine\'deki Başbakanlık Binası Önünde, Boru Fabrikası İşçileri Grevin 120\'inci...
25.09.2014 18:16

Grev kurulu başkanı Ali Şabani DHA'ya yaptığı açıklamada, 'Tam 120 gündür buradayız ve haklarımızı alıncaya kadar burada kalacağız' dedi.

Grev kurulu başkanı Ali Şabani DHA'ya yaptığı açıklamada, 'Tam 120 gündür buradayız ve haklarımızı alıncaya kadar burada kalacağız' dedi. Şabani, Avrupa sendikalarının hediye ettiği çadırın soğuk havaya dayanıklı olmadığı için zor anlar yaşadıklarını belirterek, 'Bizlerden biri burada hayatını kaybettiği taktirde doğrudan doğruya hükümet suçlu olacaktır. Siyasi kriz hüküm sürmesine rağmen, sorunumuzu Kosova Cumhurbaşkanı Atifete Yahyaga ve Başbakan HaşimTaçi çözebilir, ama çözüm için niyetlerini olmadığını 4 ay içinde görmüş olduk' dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Dış Haber, Priştine'deki Başbakanlık Binası Önünde, Boru Fabrikası İşçileri Grevin 120'inci... - Son Dakika


Advertisement