Dha İstanbul - Çifçilerin Borçları 1 Yıl Ertelendi - Son Dakika
Güncel

Dha İstanbul - Çifçilerin Borçları 1 Yıl Ertelendi

Mehmet İlkay ÖZER / İSTANBUL DHABaşbakan Binali Yıldırım'ın talimatıyla çiftçilerin borçları 1 yıl ertelendi.

01.12.2017 17:44

Mehmet İlkay ÖZER/ İSTANBUL DHA

Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatıyla çiftçilerin borçları 1 yıl ertelendi.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre; bu yıl yaşanan doğal afetler nedeniyle zarar gören çiftçilerin, Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerine olan borçlarına Bakanlar Kurulu Kararı ile 1 yıllık erteleme imkanı getirildi. 80 bin çiftçinin bu yapılanmadan yararlanması öngörüldüğü bildirildi.

Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerinin de; borçlarını ödeme zorluğu çeken çiftçilere, tarımsal üretimin sürdürülebilirliğinin sağlanması için, mevcut kredi borçlarını, 5 yıla yayılan taksitlendirme imkanı verdiği kaydedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha İstanbul - Çifçilerin Borçları 1 Yıl Ertelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement