Dha Yurt Bütleni - 22 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bütleni - 22

Dha Yurt Bütleni - 22

Minik Zehra Nur'un öldüğü kavganın şüphelileri adliyede (4)TABANCAYI ATEŞLEYEN KİŞİ TUTUKLANDIEmniyetteki işlemlerinin ardından gündüz saatlerinde adliyeye sevk edilen ve minik Zehra Nur Gökdoğan'ın ölümüne yol açan tabancayı ateşleyen Gökhan B. tutuklanırken, 5 şüpheli ise serbest bırakıldı.

28.02.2017 00:00

Minik Zehra Nur'un öldüğü kavganın şüphelileri adliyede (4)

TABANCAYI ATEŞLEYEN KİŞİ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından gündüz saatlerinde adliyeye sevk edilen ve minik Zehra Nur Gökdoğan'ın ölümüne yol açan tabancayı ateşleyen Gökhan B. tutuklanırken, 5 şüpheli ise serbest bırakıldı.

Haber: Mücahit YOLCU/ GAZİANTEP,

=======================================

Bursa'da PKK/KCK operasyonu: 10 gözaltı (Görüntülü Haber)

BURSA Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bu sabah yapılan operasyonda, PKK/KCK terör örgütü üyesi oldukları ve propagandasını yaptıkları iddiasıyla 10 kişi gözaltına alındı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri tarafından Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer ile Kestel İlçesi'nde bu sabah yapılan eş zamanlı operasyonda, aralarında bir öğretmenin de bulunduğu 2'si kadın 10 kişi gözaltına alındı. Terör örgütüne üye oldukları ve örgüt propagandası yaptıkları bildirilen şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda çeşitli örgütsel dokümanlar, silah ve av tüfeği ele geçirildi.

Görüntü Dökümü:

-----------------------

-Polis ekiplerinin emniyetten çıkışı

-Operasyonun başlaması ekiplerin evlere girişi

-Polis ekiplerinin arama yapması

Haber: Mehmet İNAN/BURSA, -

==============================================

Kütahya merkezli FETÖ operasyonunda 11 kadın gözaltında

KÜTAHYA merkezli FETÖ'nün kadın yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda 11 kadın gözaltına alındı.

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri FETÖ/PDY soruşturması kapsamında il merkezi, Tavşanlı İlçesi ile Ankara'nın Kahramankazan İlçesinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda FETÖ'nün ablaları oldukları ve ByLock programı kullandıkları iddiasıyla 11 kadın yakalandı. Evlerinde arama yapılan şüpheliler hastanede sağlık raporu alındıktan sonra sorgulanmak üzere Kütahya Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi'ne götürüldü.

Görüntü dökümü:

-----------------------

-Şüphililerin sağlık raporu için hastaneye götürülürken çekilen görüntüler bulunuyor.)

Haber-Kamera: Oğuzhan KILIÇ/KÜTAHYA, -

===================================================

Bursa'da FETÖ şüphelisi 8 akademisyen adliyede (2)

7 KİŞİ TUTUKLANDI 1 KİŞİ SERBEST

Sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen akadamisyenler, savcılık tarafından alınan ifadelerinin ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan şüphelilerden, aralarında Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof Dr. Abdulvahap Yiğit'in de bulunduğu 7 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 1 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber: Mehme İNAN/ BURSA,

===================================================

İntihara kalkışan genç kızı CHP'li vekil ikna etmeye çalıştı

BİLECİK'te erkek arkadaşıyla tartıştıktan sonra intihar amacıyla inşaatın 2'nci katına çıkan 20 yaşındaki A.D.'yi CHP Milletvekili Yaşar Tüzün ikna etmeye çalışırken bir anlık dalgınlığından yararlanan polisler müdahale ederek yakaladı. Genç kız, milletvekili Tüzün ve polisler tarafından indirildi.

Olay akşam saatlerinde Gazipaşa Mahallesi Rasimbey Caddesi'ndeki inşaat halindeki bir binada meydana geldi. İnşaatın 3'üncü katında A.D. adlı genç kızı gören vatandaşlar 155 Polis İmdat hattını arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Bilecik Belediyesi İtfaiye ekipleri inşaatın önüne vatandaşların yardımıyla branda açtı, polisler de inşaatın 2'nci katına çıkarak genç kızı ikna çabalarına başladı. Polisler, genç kızın erkek arkadaşı B.O.'yu da olay yerine getirdi. B.O.'nun çabaları da sonuçsuz kaldı.

Bu sırada olay yerinden tesadüfen geçen CHP Milletvekili Yaşar Tüzün de genç kızı intiharından vazgeçirmek için inşaatın 2'nci katındaki polislerin yanına gitti. Milletvekili Tüzün genç kızı ikna etmeye çalışırken polisler bir anlık dalgınlığından yararlandıkları A.D.'yi kolundan yakaladı. Milletvekili Yaşar Tüzün ve polisler tarafından inşaattan indirilen genç kız "Kalbim yanıyor. Artık dayanamıyorum" diye bağırdı. Ambulansa alınarak Devlet Hastanesi'ne götürülen A.D.'nin erkek arkadaşıyla tartıştıktan sonra intihar amacıyla inşaata çıktığı belirtildi.

Görüntü dökümü:

-------------------------

-Genç kızın inşaattaki görüntüsü,

-İnşaat önünde branda açan itfaiye görevlileri ve vatandaşların,

-Milletvekili Yaşar Tüzün'ün inşaata çıkması,

-Tüzün ve polislerin genç kızı inşaattan indirmeleri ve ambulansa götürülmesinden çekilen görüntüler bulunuyor.)

Haber: Cafer ELMAS/ BİLECİK,-

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bütleni - 22 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement