Dha Yurt: Çanakkale Boğazı'nda Ulaşıma Sis Engeli - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt: Çanakkale Boğazı'nda Ulaşıma Sis Engeli

Dha Yurt: Çanakkale Boğazı\'nda Ulaşıma Sis Engeli

Görüş mesafesi yoğun sis nedeniyle bazı noktalarda sıfıra kadar düştü.

14.04.2014 10:31

Görüş mesafesi yoğun sis nedeniyle bazı noktalarda sıfıra kadar düştü. Gemi Trafik Hizmetleri Merkezi Müdürlüğü (VTS) yetkilileri, telsizle kaptanları bilgilendirerek hem transit gemi geçişlerini hem de boğaz hattındaki arabalı vapur seferlerini olası bir tehlikeye karşın yönlendirdi. Boğaz saat 09.00'da transit gemi geçişlerine çift yönlü olarak kapatıldı. Kısa süre sonra ise transit geçişler için kuzeyden güneye tek yönlü olarak açıldı.

Bu arada boğaz hattında saat 08.25'de Çanakkale-Kilitbahir ve Çanakkale- Eceabat arabalı vapur seferleri durduruldu. 20 dakika sonra Çanakkale-Kilitbahir seferleri yeniden başladı. Ulaşımın durdurulmasının 1 saat 15 dakika sonra da Çanakkale'den Eceabat'a yapılan seferler yeniden başladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt: Çanakkale Boğazı'nda Ulaşıma Sis Engeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement