Dha Yurt - Referandum Çalışması Yürüten CHP'li Çetin Arık'a Bıçaklı Saldırı Girişimi (1) - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Dha Yurt - Referandum Çalışması Yürüten CHP'li Çetin Arık'a Bıçaklı Saldırı Girişimi (1)

06.04.2017 15:37

CHP Kayseri milletvekili Çetin Arık'a, Talas ilçesinde referandum çalışmaları sırasında girdiği dükkandaki bir kişi tarafından saldırı girişiminde bulunuldu.

CHP Kayseri milletvekili Çetin Arık'a, Talas ilçesinde referandum çalışmaları sırasında girdiği dükkandaki bir kişi tarafından saldırı girişiminde bulunuldu. Partililer tarafından engellenen zanlı gözaltına alındı.

Görüntü Dökümü

-----------------------

-

GÖRÜNTÜ GEÇİLECEK

Haber-Kamera: Oktay ENSARİ- Zafer BARIŞ/KAYSERİ-

=====================================

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt - Referandum Çalışması Yürüten CHP'li Çetin Arık'a Bıçaklı Saldırı Girişimi (1) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement