DHL Express Pazarlama Ve Kurumsal İletişim Departmanı Nil Keskin Keleş'e Bağlandı - Son Dakika
Güncel

DHL Express Pazarlama Ve Kurumsal İletişim Departmanı Nil Keskin Keleş'e Bağlandı

DHL Express Pazarlama Ve Kurumsal İletişim Departmanı Nil Keskin Keleş\'e Bağlandı

DHL Express Türkiye'nin Pazarlama ve Kurumsal İletişiminden şirketin deneyimli ismi Nil Keskin Keleş sorumlu olacak.

30.07.2013 14:50

Uluslararası lojistik ve ekspres taşımacılık sektörünün lideri DHL Express Türkiye, kurum içinde görev değişikliği yaparak, Pazarlama ve Kurumsal İletişim Departmanı'nı, yaklaşık 10 yıldır DHL Express Türkiye Müşteri İlişkileri Direktörü olarak görev yapan Nil Keskin Keleş'e emanet etti.

DHL Express Türkiye bünyesinde çeşitli görevlerde bulunan ve aynı zamanda Çağrı Merkezleri Derneği Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Nil Keskin Keleş, yeni dönemde Müşteri Hizmetleri, Direkt Satış Kanalları, Satış Geliştirme, Fiyatlandırma, Pazarlama ve Kurumsal İletişim birimlerinden sorumlu olacak.

İş yaşamına Nissan USA'da pazarlama biriminde başlayan, ardından Kellogg USA'da pazarlama biriminde devam eden Nil Keskin Keleş, Dünya Ticaret Merkezi Türkiye'de Uluslararası İlişkiler ve Satış Koordinatörlüğü görevinden sonra, 2000 yılında DHL bünyesine katılarak sırasıyla Satış Müdürlüğü, Özel Müşteriler Müdürlüğü, Satış Geliştirme Müdürlüğü ve DHL Express Türkiye, Orta Doğu ve Kuzey Afrika Bölgesi Müşteri İlişkileri Direktörlüğü sorumluluklarını yürütmüştür. Boğaziçi Üniversitesi Tarih ve Uluslararası İlişkiler, U.C Berkeley'den ise Pazarlama eğitimlerine sahip Nil Keskin Keleş, aynı zamanda profesyonel kariyer koçu ve eğitmendir.

DHL – Dünyanın Lider Lojistik Şirketi

Lojistik sektörünün dünya çapında pazar lideri olan DHL, aynı zamanda "Dünyanın Lider Lojistik Şirketi'dir". DHL tedarik zinciri yönetimi, uluslararası taşımacılık (kara, deniz, demir ve havayolu), ekspres kargo ve uluslararası posta hizmetlerindeki uzmanlığıyla müşterilerine özel lojistik çözümleri sunar. Dünyada 220'den fazla ülke ve bölgeyi kapsayan küresel ağı, 285.000 çalışanı ile üstün hizmet kalitesini yereldeki tecrübesiyle birleştiren DHL, müşterilerinin tüm tedarik zinciri ihtiyaçlarını karşılar. Sosyal sorumluluğunun bilincinde bir şirket olan DHL, iklim koruma programlarını desteklerken, afet yönetimi ve eğitim konularında da çalışmalar yürütmektedir.

DHL, Deutsche Post DHL Grubu'nun bir parçasıdır. Deutsche Post DHL'nin cirosu 2012 yılında 55 milyar Euro olmuştur.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel DHL Express Pazarlama Ve Kurumsal İletişim Departmanı Nil Keskin Keleş'e Bağlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement