Didf'ten Soma İçin Anma ve Protesto - Son Dakika
Güncel

Didf'ten Soma İçin Anma ve Protesto

Didf\'ten Soma İçin Anma ve Protesto

'gerçeklerin ÜSTÜ ÖRTÜLMESİNö Gösteride AKP hükümetinin iki yüzlü olduğu savunularak, sermaye çevrelerini ve medyayı eleştirdiler.

15.05.2014 10:37

'gerçeklerin ÜSTÜ ÖRTÜLMESİNö

Gösteride AKP hükümetinin iki yüzlü olduğu savunularak, sermaye çevrelerini ve medyayı eleştirdiler. Hükümetin ülke genelinde üç gün yas ilan etmesi, Başbakanın gezisini iptal etmesi, başsağlığı mesajları ve sorumlu bakanın bölgede bulunmasının gerçeklerin üstünü örtme amaçlı olduğu vurgulandı. Diğer ülkelere göre Türkiye'de rekor sayıda, yılda 700 bin iş kazası meydana geldiğine dikkat çekildi. Yağmura rağmen yapılan gösteride Türkçe ve Almanca basılmış bildiriler dağıtıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Didf'ten Soma İçin Anma ve Protesto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement