Didim Belediyesi, Sanayi Esnafının Sorunlarını Dinledi - Son Dakika
Güncel

Didim Belediyesi, Sanayi Esnafının Sorunlarını Dinledi

Didim Belediyesi, Sanayi Esnafının Sorunlarını Dinledi

Didim Belediyesi ile Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası, sanayi esnafını ziyaret edip esnafın sorun ve isteklerini yerinde dinledi.

03.03.2018 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim Belediyesi ile Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası, sanayi esnafını ziyaret edip esnafın sorun ve isteklerini yerinde dinledi. Beleidye Başkanı Deniz Ataba, sanayi esnafının sorunlarını kısa sürede çözeceklerini belirtti.

Didim 1. Sanayi Sitesinde gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Deniz Atabay, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, Kooperatif Başkanı Refik Turan, Oda yönetim kurulu üyeleri ile sanayi esnafı katıldı. Toplantıda esnaflar Atabay'a sanayi sitelerinde yol ve altyapı sorunu, vidanjör atıkları, çevredeki işletmelerden akana atık sular ile sanayi bölgesi reklam ve tabela eksikliği ile ilgili sorunlarını dile getirdiler.

"Oda ile ortak çalışma kültürü oluşturduk"

Esnafın sorunlarını dinleyen Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay Didim'in eski Didim olmadığını, gün geçtikçe büyüdüğünü belirterek "Daha önce de belirttiğimiz gibi iyi niyet olduğu sürece biz herkesin sorununu çözmek için uğraşıyoruz. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı ile ortak çalışma kültürünü oluşturduk. Biz kendilerinde samimiyet gördük. Siyaset başka alanlarda yapılacak. Bizim gidemediğimiz yerlere ulaşamadığımız esnafa ulaşıp bu sorunları bize iyi niyet çerçevesinde aktardıkları sürece biz bu sorunları gidermek için gayret edeceğiz" dedi.

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul ise göreve seçilmelerinden sonra ilk icraatlarının buradaki toplantı olduğunu belirterek "Bizim siyasetimiz esnafımız. Esnafa hizmet için buradayız. Tüm sorunları anlattınız.;En kısa sürede sorunların çözümü için hep birlikte çalışacağız. Birlikte daha iyi hizmetlere ulaşacağımıza inanıyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Didim Belediyesi, Sanayi Esnafının Sorunlarını Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement