Dini Bayramlarda Eğlence Olmadığını Bilmeyen Salaklar! - Son Dakika
Güncel

Dini Bayramlarda Eğlence Olmadığını Bilmeyen Salaklar!

Dini Bayramlarda Eğlence Olmadığını Bilmeyen Salaklar!

Bu ülkede 'Ramazan bayramını niye iptal etmediniz' diyenler de varmış!

30.10.2014 20:58  Güncelleme: 21:06

Ermenek'teki maden faciasını bahane ederek Hükümet'e yüklenen ve 29 Ekim kutlamalarının iptal edilmesini eleştiren malum çevrelere Akit Yazarı ve Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya'dan sert tepki geldi.

Karaman Ermenek'te yaşanan maden kazasısının ardından, Cumhuriyet kutlamaları iptal edilmişti. Bu karar, her zaman işçinin yanında olduklarını, onların haklarını savunduklarını iddia eden çevreleri rahatsız etti. Bu tayfanın 'mantık örgüsü' ise bu kadarına da 'pes' dedirtti.

Karakaya'nın yazısının konu ile ilgili bölümü şöyle;

Ulan salak, dinî bayramlarda "eğlence-kutlama" yoktur

Bu "salak"lara, bu, "ebleh"lere, bu "embesil"lere ne diyeyim?.. "Geri zekâlı" mı diyeyim, "Gezi Zekâlı" mı?..

O kadar "kuş beyinli"ler, o kadar "beyinsiz"ler ve o kadar "düşüncesiz"ler ki; "sap" yiyip, "saman" çıkardıklarının farkında değiller!..

"Ermenek'teki maden faciası" üzerine "kutlama"lar ve "eğlence"ler iptal edildi ya, bu "beyinsizler" demiş ki; "300'den fazla işçi öldüğünde niye sesiniz çıkmadı?.. Niye Ramazan Bayramı'nı iptal etmediniz de, şimdi Cumhuriyet kutlamalarını iptal ediyorsunuz?"

Be embesil, be gerzek, be aptal!.. Ramazan veya Kurban bayramlarında "kutlama" mı yapılıyor, "eğlence" mi düzenleniyor ki, iptal edilsin!..

İçinde yaşadığın ülkenin "inanç, örf ve âdet"lerine o kadar "yabancı", milletten o kadar "kopuk"sun ki; "dinî bayramlar"da "dans" edilmediğinden, "şarkı-türkü" söylenmediğinden, kısacası bir "eğlence" yapılmadığından bile haberin yok!..

"Cumhuriyet'in 91. yılı kutlamaları"na gelince... Bütün Türkiye'de "resmî törenler" yapıldı... Anıtkabir'e gidildi, "resm-i geçit"ler düzenlendi...

İptal edilen, sadece "resepsiyon, fener alayı ve eğlence"ler!..

Ne yani, bu "acı"ya rağmen, yine de hoplayıp-zıplasa mıydık?..

Yine de "eğlenmek" istiyorsan, sana engel olan yok!..

Çık sokağa, böğürebildiğin kadar böğür!


Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel Dini Bayramlarda Eğlence Olmadığını Bilmeyen Salaklar! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement