Dink Davası Sanığı Tecavüzden Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Dink Davası Sanığı Tecavüzden Yakalandı

Dink Davası Sanığı Tecavüzden Yakalandı

Dink cinayeti davasından beraat eden Z.A.Y., küçük bir çocuğa tecavüzden yakalandı.

08.03.2012 16:47  Güncelleme: 08:26

Hrant Dink cinayetinin beraat eden sanıklarından 25 yaşındaki Z.A.Y., Trabzon'da 14 yaşındaki E.U. adlı kıza tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

JANDARMA TARAFINDAN YAKALANDI

Yaklaşık iki ay önce bir sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla tanışarak Pelitli Beldesi'ndeki bir eve götürdükleri İlköğretim okulu öğrencisi E.U.'ya, 3 arkadaşı ile bıçak tehdidiyle tecavüz ettiği iddiasıyla aranan Z.A.Y., jandarmanın takibi sonucu Yomra ilçesinde yakalandı.

Yavuz, İl Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. E.U.'ya tecavüz edilmesi olayıyla ilgili olarak Trabzon'da daha önce gözaltına alınan F.T., M.K. ve S.A. çıkartıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Hrant Dink cinayeti davasında da yargılanan Z.A.Y., beraat ederek serbest kalmıştı.

DİNK SUİKASTİ

Agos gazetesinin önünde 19 Ocak 2007'de silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin 2'si tutuklu 19 sanığın yargılandığı dava, 25.duruşmada karara bağlanabilmiş, İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi, tutuklu sanık Yasin Hayal'e adam öldürmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verirken, Osman Hayal ve Erhan Tuncel ise 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan beraat etmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dink Davası Sanığı Tecavüzden Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement