Diren Büyükçekmece Platformu Üyelerine Müdahale - Son Dakika
Güncel

Diren Büyükçekmece Platformu Üyelerine Müdahale

Büyükçekmece Belediyesi'nin Albatros Parkı'nda otel yapacağını iddia eden Diren Büyükçekmece Platformu üyelerinin parkta kurduğu çadıra polis ve zabıta ekipleri müdahale etti, 20 kişi gözaltına alındı.

01.10.2015 14:29

Büyükçekmece Belediyesi'nin Albatros Parkı'nda otel yapacağını iddia eden Diren Büyükçekmece Platformu üyelerinin parkta kurduğu çadıra polis ve zabıta ekipleri müdahale etti, 20 kişi gözaltına alındı.

Platform üyelerinden parkta nöbete kalan 4 kişiye, sabah saatlerinde çevik kuvvet polisleri ile zabıta ekipleri müdahale ederken, 4 kişi gözaltına alındı.

Daha sonra olayı duyarak parka gelen ilçe sakinlerinden parka girmeye çalışan 16 kişi daha gözaltına alınırken, İlk gözaltına alınan 4 kişi daha sonra serbest bırakıldı, 16 kişinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

AA muhabirine açıklama yapan Diren Büyükçekmece Platformu Üyesi Pelin Şentürk, kamp alanındaki 100 yıllık söğüt ağaçlarının kesildiğini, kamp alanının ilçedeki 4 mahallenin kullanabildiği tek ortak alan olduğunu belirterek, " "Zabıta bize öyle bir saldırıp darp etti ki polis bile onlara yetkinizi aşıyorsunuz diye müdahale etmek zorunda kaldı" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Diren Büyükçekmece Platformu Üyelerine Müdahale - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement