Diriliş Ertuğrul 147. Yeni Bölüm Fragmanı: Ertuğrul Bey Kaçırılıyor! - Son Dakika
Güncel

Diriliş Ertuğrul 147. Yeni Bölüm Fragmanı: Ertuğrul Bey Kaçırılıyor!

Diriliş Ertuğrul 147. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmandaki aksiyon dolu sahneler dikkat çekti. Diriliş Ertuğrul 147. yeni bölüm fragmanında Ertuğrul Bey'in tuzağa düşürüldüğü görünüyor. İşte merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 147. yeni bölüm fragmanı…

03.05.2019 16:27  Güncelleme: 17:10

Diriliş Ertuğrul 147. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ertuğrul Bey, son bölümde düştüğü tuzaktan kurtulamıyor ve esir oluyor. Beybolat ile Arıkbuka Ertuğrul'u konuşturmak için ellerinden geleni yapıyor. Gündoğdu Bey, Gündüz Alp ve Bamsı Ertuğrul'u bulmak için yollara düşüyor. Hayme Ana obayı savaş pozisyonuna sokup talimatları veriyor. Peki Diriliş Ertuğrul 146. son bölümde neler oldu?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 146. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Branas saldırdığında Ertuğrul Bey'in elinden kurtularak Ertuğrul Bey'e saldıran Dragos, bu duruma önceden hazırlı olan Ertuğrul Bey tarafından Söğüt meydanında öldürüldü. Pişmanlık ateşiyle yanan ve Ertuğrul Bey'den af dilemek için Söğüt'e gelen Bamsı, Gündüz'ü sıkıştıran Dragos'un adamlarına silahsız karşı koyarak Gündüz'ü kurtarmış ve ağır yaralandı. Obada tedavisi yapılan Bamsı nedamet getirip Ertuğrul Bey'den özür diledi.

Diriliş Ertuğrul 147. Yeni Bölüm Fragmanı: Ertuğrul Bey Kaçırılıyor!

Ağabeyi Beybolat hakkında kuşkuları artan İlbilge, Ertuğrul Bey'in kurduğu oyuna destek vererek ağabeyini tuzağa düşürdü. İzleyiciler bu tuzakla Albastı olduğu ortaya çıkan Beybolat'ı nasıl bir son beklediğini merak ediyor. Ağabeyinin Albastı kimliğini öğrenen İlbilge'nin tavrı ne olacağı da ayrı bir merak konusu.

Halep'te yurt tutarak kardeşi Ertuğrul ile birlikte Bizans sınırına gelmeyen Gündoğdu yıllar sonra Söğüt'e geldi. Gündoğdu'nun Kayı obasına gelişi neleri değiştirecek? İki kardeşi Moğollara karşı girişilecek savaş yolunda ne gibi tehlikeler bekliyor?

Diriliş Ertuğrul 147. Yeni Bölüm Fragmanı: Ertuğrul Bey Kaçırılıyor!

Son Dakika Güncel Diriliş Ertuğrul 147. Yeni Bölüm Fragmanı: Ertuğrul Bey Kaçırılıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement