Dışişleri Bakan Yardımcısı Bozay, Karadağ ile siyasi istişareler yaptı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Dışişleri Bakan Yardımcısı Bozay, Karadağ ile siyasi istişareler yaptı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Bozay, Karadağ ziyareti kapsamında Podgoritsa'da Karadağ Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı İbrahimovic tarafından kabul edildi. Görüşmelerde ikili ilişkiler ve bölgesel gelişmeler ele alınırken Bozay, Türkiye-Karadağ Siyasi İstişareleri toplantısına katıldı.

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği (AB) Başkanı Büyükelçi Mehmet Kemal Bozay, Karadağ ziyareti kapsamında diplomatik temaslarda bulundu.

Dışişleri Bakanlığının NSosyal hesabından yapılan paylaşımlara göre Bozay, Karadağ ziyareti kapsamında başkent Podgoritsa'da bazı görüşmeler gerçekleştirdi.

Karadağ Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Ervin İbrahimovic tarafından kabul edilen Bozay, Karadağ Dışişleri Bakanlığı Devlet Sekreteri Büyükelçi Perisa Kastratovic'in eş başkanlığında Türkiye-Karadağ Siyasi İstişareleri toplantısına katıldı.

Toplantıda, ikili ilişkiler ve bölgesel gelişmeler ele alındı.

Bozay ayrıca, Karadağ Bayındırlık Bakanı Majda Adzovic ile bir araya geldi.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?

1000

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.