Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: "(İsrail'le) Pozitif bir gündem üzerinde çalışmak anlaşmazlıkları da yapıcı şekilde ele almamıza yardımcı olabilir" - Son Dakika
Son Dakika Logo

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: "(İsrail'le) Pozitif bir gündem üzerinde çalışmak anlaşmazlıkları da yapıcı şekilde ele almamıza yardımcı olabilir"

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: "(İsrail\'le) Pozitif bir gündem üzerinde çalışmak anlaşmazlıkları da yapıcı şekilde ele almamıza yardımcı olabilir"
25.05.2022 11:55  Güncelleme: 11:58

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: "(İsrail'le) Pozitif bir gündem üzerinde çalışmak anlaşmazlıkları da yapıcı şekilde ele almamıza yardımcı olabilir"

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: "( İsrail'le) Pozitif bir gündem üzerinde çalışmak anlaşmazlıkları da yapıcı şekilde ele almamıza yardımcı olabilir"

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: '(İsrail'le) Pozitif bir gündem üzerinde çalışmak anlaşmazlıkları da yapıcı şekilde ele almamıza yardımcı olabilir' - Son Dakika


Advertisement