Diyarbakır'da Kursiyer Kızlar Vali Toprak'tan Yılbaşı Hediyesi İstedi - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Kursiyer Kızlar Vali Toprak'tan Yılbaşı Hediyesi İstedi

Diyarbakır\'da Kursiyer Kızlar Vali Toprak\'tan Yılbaşı Hediyesi İstedi

Diyarbakır'da mesleki eğitim kursunu ziyaret eden Vali Mustafa Toprak'dan kursiyer kızlar yılbaşı hediyesi olarak arkadaşlarının felçli annesine akülü tekerlekli araba istedi.

23.12.2010 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da mesleki eğitim kursunu ziyaret eden Vali Mustafa Toprak'dan kursiyer kızlar yılbaşı hediyesi olarak arkadaşlarının felçli annesini akülü tekerlekli araba istedi. Toprak, arabanın en kısa zamanda temin edilerek aileye teslim edileceği sözü verdi.

Valilik, Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Meslek Eğitim ve Küçük Sanayi Destekleme Vakfı tarafından organize edilen meslek edindirme kurslarına devam eden öğrencileri Vali Mustafa Toprak ziyaret etti. Toprak, sınıfları gezerek kursiyerlerle sohbet ederken, kız kursiyerlere nasihatlerde bulundu. Toprak'ın kendisinden bir istekleri olup olmadığı yönündeki sorusu üzerine kursiyerler bir yıl başı hediyesi istediklerini dile geterdi. Kursiyer kız öğrenci, "Arkadaşımız Emriye Koçak'ın annesi felçli, Ona bir akülü tekerlekli araba istiyoruz" dedi. Toprak, öğrencilere arabayı en kısa sürede alarak aileye teslim edeceği sözünü verdib

Vali Toprak, kursiyer kızların kendilerini ifade etmesinden mutluluk duyduğunu belirtti. Validen söz isteyen bir kız öğrenci, "Bize bu imkanı sağladığınız. Bizi topluma kazandırdığınız için size teşekkür ederiz. Size söz veriyorum. Ben topluma faydalı biri olarak devletime ve sizin çocuklarınıza hizmet edeceğim. Çok teşekkür ederim. Bize bu kursları verdiğiniz için" dedi.

Kursiyer öğrencinin konuşması karşısında duygulanan Vali Toprak ve beraberindekiler öğrencileri tebrik ederek sınıftan ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Kursiyer Kızlar Vali Toprak'tan Yılbaşı Hediyesi İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement