Diyarbakır'da sahipsiz köpeklerin saldırısında 8 kişi yaralandı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da sahipsiz köpeklerin saldırısında 8 kişi yaralandı

Diyarbakır\'da sahipsiz köpeklerin saldırısında 8 kişi yaralandı

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde aynı gün içinde sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan 8 kişi yaralandı. Yaralanan kişiler tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sahipsiz köpeklerin bulunması için çalışma başlattı.

01.03.2024 17:53  Güncelleme: 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde aynı gün sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan 8 kişi yaralandı.

İl Sağlık Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, 26 Şubat'ta ilçenin farklı noktalarında farklı saatlerde 8 kişi sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradı.

Kolları ile bacaklarından yaralanan kişiler, Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Yaralanan 8 kişiden Mehmet Karçi (46), AA muhabirine, iş yerinin önünde çalışırken yanına yaklaşan sahipsiz bir köpeğin saldırısı sonucu kolundan yaralandığını söyledi.

Hastaneye gittiğinde aynı gün 7 kişinin daha Yenişehir'de sahipsiz köpeklerin saldırısı sonucu yaralandığını öğrendiğini ifade eden Karçi, "İş yerimin önünde kaynak yapıyordum. Bir köpek yanıma yaklaştı ve kolumu ısırdı. Hastanede benim dışımda 7 kişinin daha köpeklerin saldırısına uğradığını öğrendim. Bu sorunun çözülmesini istiyoruz." dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince söz konusu sahipsiz köpeklerin bulunması için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da sahipsiz köpeklerin saldırısında 8 kişi yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement