Diyarbakır Sur'da Çatışma: 1 Polis Yaralı (2) - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Diyarbakır Sur'da Çatışma: 1 Polis Yaralı (2)

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Diyarbakır Sur\'da Çatışma: 1 Polis Yaralı (2)

Sur ESNAFI, VALİ AKSOY'U ZİYARET ETTİ Diyarbakır'da sokağa çıkma yasağının sürdüğü merkez Sur İlçesi'nde işyerleri bulunan esnaf, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti.

Sur ESNAFI, VALİ AKSOY'U ZİYARET ETTİ

Diyarbakır'da sokağa çıkma yasağının sürdüğü merkez Sur İlçesi'nde işyerleri bulunan esnaf, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti.

Sur İlçesi'nde sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi ardından işyerlerini açmayan ve olaylardan dolayı mağdur olan bir grup esnaf, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy ile bir araya gelerek, yaşadıkları sorunu anlattı. Kendilerini makamında kabul ettiği için teşekkür eden Sur esnafı, yaşadığı sıkıntıları dile getirerek Vali Aksoy'dan kendilerine yardımcı olmalarını istedi.

Vali Aksoy ise, esnafın sıkıntılarını dinleyerek bu sıkıntıları giderebilme adına imkanlar dahilinde yardımcı olmaya çalışacaklarını belirtti.

Kaynak: DHA