Diyarbakırlı Çocuğun Polis Sevgisi Göz Yaşarttı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Diyarbakırlı Çocuğun Polis Sevgisi Göz Yaşarttı

Diyarbakırlı Çocuğun Polis Sevgisi Göz Yaşarttı
07.12.2015 11:04  Güncelleme: 11:34

Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Diyarbakır Sur'da dışarıya çıkan bir çocuk, refüjden kopardığı çiçeği kontrol noktasında bekleyen kadın polise vererek, sımsıkı sarıldı.

Diyarbakırlı çocuğun polis sevgisi göz yaşarttı. Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Diyarbakır'ın Sur ilçesinde annesiyle birlikte dışarıya çıkan bir çocuk, refüjden kopardığı çiçeği kontrol noktasında bekleyen kadın polise vererek, sımsıkı sarıldı.

POLİSE SIMSIKI SARILDI

Diyarbakırlı çocuğun polis sevgisi hayranlık uyandırdı. Sokağa çıkma yasağı ve şiddetli çatışmaların sürdüğü Sur ilçesinden annesi ile birlikte çıkan bir çocuk, ilçenin Urfakapı girişindeki kontrol noktasında bekleyen kadın polisi görünce annesinin elini bırakarak, refüje doğru yürüdü. Refüjden çiçek koparan ve bunu kadın polise getiren çocuk, daha sonra ise polise sımsıkı sarıldı.

İşte o anlardan kareler:



Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Diyarbakırlı Çocuğun Polis Sevgisi Göz Yaşarttı - Son Dakika


Advertisement