Dizüstü Bilgisayarda 1,5 Kilo Eroin Bulundu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Dizüstü Bilgisayarda 1,5 Kilo Eroin Bulundu

Dizüstü Bilgisayarda 1,5 Kilo Eroin Bulundu
21.09.2013 13:29

Van'dan İstanbul'a giden bir yolcu otobüsünde, 24 yaşındaki L.E.adlı yolcunun dizüstü bilgisayarına gizlenen 1.5 kilo eroin ele geçirildi.

Van'dan İstanbul'a giden bir yolcu otobüsünde, 24 yaşındaki L.E. adlı yolcunun dizüstü bilgisayarına gizlenen 1.5 kilo eroin ele geçirildi. Başka bir operasyonda 2 bin uyuşturucu hap ele geçirilirken, 3 şüpheli gözaltına alındı.

Van'dan İstanbul'a giden bir yolcu otobüsündeki yolculardan L.E.'nin uyuşturucu kuryeliği yaptığı bilgisini alan polis, otobüsü TEM'in Arifiye gişelerinde durdurdu. Otobüste yapılan aramada uyuşturucu bulunamadı. L.E.'nin yanındaki dizüstü bilgisayarında inceleme yapann polis içine gizlenmiş 1,5 kilo eroin bulundu. Daha önce uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan L.E., adliyeye sevk edildi.

Adapazarı'nda İstanbul'dan getirdikleri sentetik uyuşturucu bonzai ve uyuşturucu hap sattıkları belirlenen 1'i kadın 3 kişi 2 bin uyuşturucu hapla birlikte yakalandı. Uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen E.A., H.O.S. ve Ş.T. adliyeye sevk edildi. - Adapazarısakarya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dizüstü Bilgisayarda 1,5 Kilo Eroin Bulundu - Son Dakika


Advertisement