Doğalgazlı Evde, Kömür Sobasından Zehirlendi - Son Dakika
Güncel

Doğalgazlı Evde, Kömür Sobasından Zehirlendi

Doğalgazlı Evde, Kömür Sobasından Zehirlendi

Konya'da Hasibe Aksen, iddiaya göre doğalgaz faturası yüksek geldiği için kömür sobası kullandıkları evinde zehirlenerek yaşamını yitirdi.

09.02.2013 11:59  Güncelleme: 12:03

Konya'da 2 çocuk annesi 74 yaşındaki Hasibe Aksen, iddiaya göre doğalgaz faturası yüksek geldiği için kömür sobası kullandıkları evinde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdi.

Olay, bugün saat 00.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Sarı Yakup Mahallesi Burhan Dede Caddesi'ndeki bir apartmanın 2'nci katında meydana geldi. Çocuklarıyla birlikte yaşayan Hasibe Aksen, dün saat 23.00 sıralarında yatmak için odasına gitti. Isınmak için yaktığı sobaya kömür atan Aksen, uyudu. Bu sırada çocukları da kendi odalarında uyudu. Yaklaşık 1.5 saat sonra dumandan etkilenip uyanan çocukları, evin dumanla kaplı olduğunu fark edince annelerinin odasına koştuğunda Hasibe Aksen'i hareketsiz halde buldu. Çağrılan sağlık görevlileri Aksen'in sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiğini saptadı. Aksen'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Dr. Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Komşuları, Hasibe Aksen'in evinde doğalgaz olduğu ancak faturalar yüksek geldiği için maddi durumlarından dolayı kömür sobasını kullandıklarını ileri sürdü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Doğalgazlı Evde, Kömür Sobasından Zehirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement