Dörtyol - Tutuklu Sayısı 8'E Çıktı...Mhp'li Çirkin: ``Bir Senaryo Yazılıyor'' - Son Dakika
Güncel

Dörtyol - Tutuklu Sayısı 8'E Çıktı...Mhp'li Çirkin: ``Bir Senaryo Yazılıyor''

Dörtyol - Tutuklu Sayısı 8\'E Çıktı...Mhp\'li Çirkin: ``Bir Senaryo Yazılıyor\'\'

Dörtyol'daki Olayları 'tahrik Etmek' ve 'mala Zarar Vermek' Suçlamasıyla Gözaltına Alınan 12 Şüpheliden 5'i Çıkartıldığı Nöbetçi Mahkemece Tutuklandı, 6'sı Serbest Bırakıldı, 1 Kişinin İse Sorgusu Sürüyor. Böylece İlçede Yaşanan Olaylarla İlgili Tutuklanan Kişi Sayısı Kuyşumcu Yağmasından Tutuklanan 3 Kişiyle Birlikte 8'e Yükseldi.

03.08.2010 18:10

Dörtyol'daki olayları 'tahrik etmek' ve 'mala zarar vermek' suçlamasıyla gözaltına alınan 12 şüpheliden 5'i çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı, 6'sı serbest bırakıldı, 1 kişinin ise sorgusu sürüyor. Böylece ilçede yaşanan olaylarla ilgili tutuklanan kişi sayısı kuyşumcu yağmasından tutuklanan 3 kişiyle birlikte 8'e yükseldi.

Kuzuculu Beldesi Belediye Başkanı MHP'li Yaşar Toksoy'un yeğeni fabrika işçisi 25 yaşındaki Adem Toksoy da serbest bırakılan şüpheliler arasında yer aldı.

"BİR SENARYO YAZILIYOR"

MHP Hatay Milletvekili Süleyman Turan Çirkin, Dörtyol'da geçen haftaki olayları halkın teröre karşı sabrının taşması olarak değerlendirdi. Son 2 ayda Hatay'da meydana gelen terör olaylarının büyük üzüntü yarattığını belirten Çirkin, "Bu bardağın taşmasıydı, istenmeyen olaylar vuku buldu. Arkasında önünde bir şey aramaya gerek yok. AKP ve yandaş medya teröristleri arayacağına, cam çerçeve indirenlerin peşine düştü. İlçe Belediye Başkanı MHP'li olmasaydı, gasp edilen otomobilin sahibi MHP'li olmasaydı yandaş medya bunu böyle sorgulamazdı. Sadece Dörtyol değil Türkiye kan gölüne döndü. Bir senaryo yazılıyor ve MHP'de içine çekilmeye çalışılıyor" dedi.

Süleyman Turan Çirkin, Payas Beldesi Belediyesi Meclis üyesi MHP'li Bestami Kılınç'ı uzun süredir tanıdığını belirterek, "Bestami Kılınç, 4.5 saat teröristlerce rehin alınıyor ve sonra serbest bırakılıyor. Korku ve heyecandan olsa gerek ilk ifadesinden sonra tekrar ifadesi alınmak üzere emniyete çağrıldı. Kılınç, jandarmaya anlattığı ifadesinin aynısını bize de anlattı. Kaçırılan şahsın teröristlerce öldürülmesi daha mı iyi olurdu?" diye konuştu.

MHP Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin ise gelişmelerle ilgili sürekli değerlendirme yaptıklarını, bu konuda parti olarak hiç bir sıkıntılarının bulunmadığını söyledi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dörtyol - Tutuklu Sayısı 8'E Çıktı...Mhp'li Çirkin: ``Bir Senaryo Yazılıyor'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement