Döşemealtı Belediyesi'nde AB Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Döşemealtı Belediyesi'nde AB Çalışmaları

Döşemealtı Belediyesi\'nde AB Çalışmaları

Döşemealtı Belediyesi’nin de yer aldığı Avrupa Birliği Ağlar ve Ortaklıklar Hibe Programı kapsamında hazırlanan projenin ön başvurusu tamamlandı.

29.03.2018 12:07

Döşemealtı Belediyesi'nin de yer aldığı Avrupa Birliği Ağlar ve Ortaklıklar Hibe Programı kapsamında hazırlanan projenin ön başvurusu tamamlandı. 24 Nisan'daki tam başvuru öncesi projenin paydaşları bir araya geldi. Projeyle STK'ların güçlendirilmesi ve kamuyla işbirliğinin artırılması hedefleniyor.

Döşemealtı Belediyesi Avrupa Birliği projeleri konusundaki çalışmalara hız verdi. Avrupa Birliği Ağlar ve Ortaklıklar Hibe Programı kapsamında Beyaz Baston Görme Engelliler Derneği, Büyük Hedef Kültür Sanat, Spor ve Gençlik Kulübü Derneği, Döşemealtı Belediyesi, Antalya Bilim ve Alaaddin Keykubat Üniversitesi ortaklığında, Antalya Valiliği, Akdeniz Üniversitesi, Gazeteciler Cemiyeti, ANTÇEV, TÜGVA, EFEM, POYD, AMEIFA, Hayat Sahnesi Derneği, Muratpaşa ve Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde proje hazırlandı.

Ön başvurusu kabul edilen projenin tam başvurusu 24 Nisan'da gerçekleştirilecek. Tam başvuru öncesi proje paydaşları Döşemealtı Belediyesi'nde bir araya geldi. Beyaz Baston Görme Engelliler Derneği Başkanı Kamil Çam, Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sibel Mehter Aykın, Antalya Valiliği İl Sosyal Etüd ve Proje Müdürlüğü Araştırmacısı Sabri Duman, Mali Müşavir Kemal Gürsoy, Döşemealtı Belediyesi'nden Murat Dinç, projede gelinen noktayı değerlendirdi.

Tam başvurunun kabul edilmesinin ardından kamu, STK, özel sektör, yerel yönetimler ve üniversitelerin yer aldığı bir platform oluşturulacak. Projeyle sivil toplum ile kamu kurumları arasındaki işbirliği ve iletişim güçlendirilecek. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Döşemealtı Belediyesi'nde AB Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement