Down Sendoromlu Çocuklardan Mersin İdmanyurdu'na Moral Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Down Sendoromlu Çocuklardan Mersin İdmanyurdu'na Moral Ziyareti

Down Sendoromlu Çocuklardan Mersin İdmanyurdu\'na Moral Ziyareti

Down sendromlu çocuklar Mersin İdmanyurdu'nun pazar günü deplasmanda oynayacağı, Trabzonspor maçı öncesi, futbolcuları ve teknik heyeti ziyaret ederek moral verdi.

10.10.2014 20:01

Down sendromlu çocuklar Mersin İdmanyurdu'nun pazar günü deplasmanda oynayacağı, Trabzonspor maçı öncesi, futbolcuları ve teknik heyeti ziyaret ederek moral verdi.

Macit Özcan Tesisleri'nde yapılan antrenmanda futbolculara süpriz ziyaret yapan çocuklar, galibiyet sözü aldı. Çocuklarla yakından ilgilenen futbolcular ve teknik direktör Rıza Çalımbay, bir süre miniklerle top oynayıp, hatıra fotoğrafı çekildi. Ziyaret sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çalımbay, "Şu ana kadar sergilenen performanstan çok memnunum. Ancak bunu sonuna kadar götürmek gerek. Trabzonspor zorlu maçlardan biri. Bulunduğu durum itibariyle bizim orada çok mücadele etmemiz gerekiyor" dedi.

Takım kaptanı Servet Çetin ise, oynan maçların hiçbirinin kolay olmadığını söyleyerek, "Trabzonspor'un şiddetle puana ihtiyacı var. Bizim karşılaşmayı çıkış maçı olarak görüyorlar. Bu nedenle böylesine takımlarla oynamak zor oluyor. Oradan puan almak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Servet Çetin, ilk 5 maçta 2 gol attığının hatırlatılması üzerine ise "O biraz şans. Duran toplarda ileri gidiyoruz. Öncelikli görevim defans. Onun yanında gol atınca ekstra takıma katkı sağlıyorsam ne mutlu bana" diye konuştu.

Öte yandan, sakatlığı bulunan Serkan Balcı'nın Trabzonspor maçına yetiştirilmesi için çalışıldığı, düz koşulara başlayan Adem Güven'in ise yetişmesinin zor olduğu bildirildi. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Down Sendoromlu Çocuklardan Mersin İdmanyurdu'na Moral Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement