Down Sendromlu Çocuklara Bowlıng Şenliği - Son Dakika
Güncel

Down Sendromlu Çocuklara Bowlıng Şenliği

Down Sendromlu Çocuklara Bowlıng Şenliği

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, AK Parti Ankara İl Başkanlığı'nın düzenlediği etkinlikte down sendromlu çocuklarla bir araya gelerek bowling oynadı.

07.03.2012 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, AK Parti Ankara İl Başkanlığı'nın düzenlediği etkinlikte down sendromlu çocuklarla bir araya gelerek bowling oynadı.

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, AK Parti Ankara Milletvekili Ülker Güzel ve sanatçı Deniz Seki, 'Pamuk Ellerle Bowling Şenliği' kapsamında Bilkent Ankuva Rollhouse'da down sendromlu çocuklarla bir araya geldi. Organizasyonun başında çocuklar Deniz Seki ve Murat Alparslan'ı ellerinde 'Katkılarından dolayı Ankara İl Başkanımıza teşekkür ederiz', 'Her zaman bizlere destek veren Başbakanımıza teşekkürler', 'Aklınız yok mu hiç kadın dövülür mü' ve 'Annecim senin hakkını ödeyemem' pankartlarıyla

karşıladılar. ZİÇEV ve Saray Rehabilitasyon Merkezi'nden gelen çocuklar için düzenlenen şenlikte konuşan Deniz Seki, "Burada olmaktan çok mutluyum. Onlarla beraber olmak onur ve gurur veriyor. Beraber çok güzel şeyler yapacağız" dedi.

Ankara Milletvekili Ülker Güzel ise, bütün kadınların Kadınlar Günü'nü kutlayarak şunları söyledi:

"Dünya Kadınlar Günü'nde böyle ayrıcalıklı bir toplantı düzenlenmesi beni çok duygulandırdı. Bu çocukların anneleri eli öpülesi anneler, hayatlarında evlatları için yaptıkları fedakarlıkların karşılığını alamazlar. Bu çocukları topluma kazandırmak için yapılan çalışmalarda desteğini esirgemeyen İl Başkanımız Murat Alparslan'a çok teşekkür ediyoruz."

AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın politikasını benimsiyoruz, hayattan herkesin eşit şartlarda zevk almasını istiyoruz. Tüm engelleri, özürleri aşarak bütün insanları eşit şekilde yaşatmaya çalışıyoruz. Kadın toplumda nezaketiyle, aklıyla çok önemli bir yer tutmaktadır. Tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun" diye konuştu.

Konuşmaların sonunda AK Parti İl Başkanı Alparslan, boğazı yüzerek geçen olimpiyat şampiyonu down sendromlu Caner'e plaket verdi. Daha sonra çocuklar Deniz Seki, Murat Alparslan ve Ülker Güzel'le beraber bowling oynadı. Ünlü şarkıcı Seki'nin çocuklar gibi eğlendiği etkinlikte renkli görüntüler yaşandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Down Sendromlu Çocuklara Bowlıng Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement