Dr. Candan Yüceer'den Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Dr. Candan Yüceer'den Ziyaret

Dr. Candan Yüceer\'den Ziyaret

PERYÖN'lüler, 13 Eylül tarihinde CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer tarafından ziyaret edildiler.

14.09.2012 15:13

PERYÖN Trakya Şubesine CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan YÜCEER'den Ziyaret

PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şubesi 7. Dönem Yönetim Kurulunun ilk çalışmalarından biri olan dernek ofisinin daha düzenli ve yeni bir yapıda yerini alması çalışmasının ardından, güzel bir ofis ile dernek çalışma hayatını sürdürmeye başladı.

Birçok eğitimi ve toplantılarını burada gerçekleştiren PERYÖN'lüler, 13 Eylül 2012 tarihinde CHP Tekirdağ Milletvekili Candan YÜCEER tarafından ziyaret edildiler. Ziyarette PERYÖN Trakya Yönetim Kurulu Başkanı Özber ÇETİN, Başkan Yardımcısı Cansu FİDAN, Üyeler Aytaç CİN, Özlem BILTIR, Mehmet Ali DOĞAN ve PERYÖN Trakya Genel Koordinatörü Önder HARBİLİ hazır bulundular. Milletvekili Candan YÜCEER beraberinde CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Metin DÖNMEZ ve Genel Sekreter Kerim ARSLAN'da dernek ofisindeki ziyarete katıldılar.

PERYÖN Trakya Başkanı Özber ÇETİN, Dernek yapısını, faaliyetlerini, çalışmalarını ve gelecek aksiyonlarını anlattı.

PERYÖN'ün tüm çalışmalarını yoğun temposu sebebiyle takip edemediğini dile getiren Milletvekili Candan YÜCEER "bu görüşme ile sizleri daha da iyi tanıdım, bölgemiz için çok değerli bir oluşumsunuz, daha sıkı takipçiniz olacağım ve faaliyetlerinizde sık sık sizlerle olmaya çalışacağım" dedi.

Çalışma ve Sosyal Hayat Komisyonunda da görev alan Candan YÜCEER, birçok değişikliğin yeni yasalar ile olacağını, çalışma hayatı düzeni için bir çok çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Ziyaretin ardından teşekkür ve memnuniyetini belirten CHP Tekirdağ Milletvekili Candan YÜCEER'e PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Özber ÇETİN tarafından plaket ve çiçek takdim edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dr. Candan Yüceer'den Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement