Dubai Şeyhinin Yatı Bodrum'da - Son Dakika
Güncel

Dubai Şeyhinin Yatı Bodrum'da

Dubai Şeyhinin Yatı Bodrum\'da

Dubai Şeyhi Abdullah Al Futtaim'in ultra lüks yatı 'Radiant', Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne demirledi.

09.10.2014 18:17

Dubai Şeyhi Abdullah Al Futtaim'in ultra lüks yatı 'Radiant', Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne demirledi. Yatta Al Futtaim'in ailesi ve şirketin yönetim kurulunda bulunan akrabaları olduğu öğrenildi.

Uluslararası otomotiv, akaryakıt ve lojistik sektörlerinde faaliyet gösteren Dubai'nin ünlü şirketlerinden As Majid Al Futtaim Group'un Yönetim Kurulu Başkanı olan Abdullah Al Futtaim'ın ailesi ve şirketin yönetim kurulunda bulunan akrabaları, bugün 110 metre uzunluğundaki üzerinde helikopteri, yüzme havuzları bulunan 'Radiant' adlı yat ile Yunanistan'ın Rodos Adası'ndan Bodrum'a geldi. Bodrum Limanı'na giremeyen ve tekne yoğunluğu nedeniyle ilçeye yakın yerde demirleyemeyen ultra lüks yat Kisebükü Koyu'na gitme zorunda kaldı. Koyun 2 mil kadar açığına demirleyen yatta 65 ayrı şirkette yaklaşık 20 bin çalışanı bulunan şirketin yönetim kurulu başkanı Al Futtaim'ın olup olmadığı öğrenilemedi.

Yattaki şirketin üst düzey yöneticilerinden Karim Balsha ve Abdelkader Zekri'nin de aralarında bulunduğu grup, sürat teknesi ile koyları gezerken bir grupta jetski'ye binip, su sporları yaptı. Şeyh ve ailesinin bulunduğu yatın üzerindeki korumalar sık sık dürbünle etrafı kontrol ederken denizde bulunan iki sürat teknesi de yata yakından geçmeye çalışan tekneleri uyardı. Abdullah Al Futtaim'ın ailesi ve yakınlarının üç gün Bodrum'da kaldıktan sonra tatillerine Marmaris ve Fethiye'de devam edecekleri öğrenildi. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dubai Şeyhinin Yatı Bodrum'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement