Düğünde Gelinin Esprisi Şok Etti - Son Dakika
Güncel

Düğünde Gelinin Esprisi Şok Etti

Düğünde Gelinin Esprisi Şok Etti

Karaman'da geceyi geçireceği otelde Mesut Karpuz ve Tuğba Beslenti çiftinin düğün merasimine katılan Bakan Elvan, gelinin "hayır" yanıtıyla kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

07.08.2014 23:53  Güncelleme: 11:45

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın nikah şahitliğini yaptığı düğünde gelinin yaptığı espri salonda bulunanları kısa süreliğine şok etti.

"HAYIR" YANITI HERKESİ ŞOKE ETTİ

Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek istemek için memleketi Karaman'ın Ermenek ilçesine gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, geceyi geçireceği otelde Mesut Karpuz ve Tuğba Beslenti çiftinin düğün merasimine katılarak şahitlik yaptı. Nikahı kıyan Ermenek Belediye Bakanı Uğur Sözkesen, gelin Tuğba Beslenti'ye "Mesut Karpuz'la evlenmeyi kabul ediyor musun?" diyerek mikrofonu uzattığında gelinin ilk önce "hayır" deyip bir süre bekledikten sonra esprili bir şekilde "evet" demesi Bakan Elvan başta olmak üzere herkesi şok etti.

3 ÇOCUK TAVSİYESİ

Nikahın kıyılmasının ardından yeni çiftlere tavsiyelerde bulunan Bakan Elvan, "Bu söyleyeceğim şeyleri bazı kesimler yanlış anlıyor. Şuanda Türkiye, İngiltere ve Fransa gibi ülkelerde çok daha az doğurganlık oranına sahiptir. Bizim gelecek nesillerimizin hem sayı itibarıyla, hem de nitelik itibarıyla çok daha güçlü olması lazımdır. Dolayısı ile Sayın Başbakanımızın 3 çocuk ifadesi bundadır" dedi.

Bakan Elvan yaptığı konuşmanın ardından evlilik cüzdanını gelin Tuğba Beslenti'ye verdi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Düğünde Gelinin Esprisi Şok Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ds: Haber değeri olmayan sacma bi olay 34 1 Yanıtla

Advertisement