Duruşma Çıkışı Ev Bastı: 2 Ölü - Son Dakika
Güncel

Duruşma Çıkışı Ev Bastı: 2 Ölü

Duruşma Çıkışı Ev Bastı: 2 Ölü

Bursa'da, davalık olduğu adamın evini basan şahıs, 7 çocuk babası kişiyi ve kızını silahla vurup olay yerinden kaçtı.

23.11.2011 02:00

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, davalık olduğu adamın evini basan şahıs, 7 çocuk babası Yakup Çetin ve kızı Semra Çetin'i silahla vurup olay yerinden kaçtı. Polis kaçan zanlıyı yakalamak için operasyon başlattı.

İnegöl'ün Mesudiye Mahallesi Şifa Sokak'ta oturan Alaaddin Kaya ile Yakup Çetin arasında, bir süre önce 'namus meselesi' yüzünden husumet oluştu. Taraflar daha sonra mahkemelik oldular. Davanın görülmeye başlamasından sonra Alaaddin Kaya, mahalleden ayrılıp başka bir adrese taşındı.

Alaaddin Kaya, İnegöl Adliyesi'ndeki bugünkü duruşmadan sonra, eski mahallesine gidip Yakup Çetin'in, oturduğu apartmandaki 2'nci katta bulunan daireye çıktı. Kaya, iddiaya göre silahıyla rastgele sağa sola ateş etmeye başladı. Bu sırada kurşunların isabet ettiği 7 çocuk sahibi Yakup Çetin (52) ve kızı Semra Çetin (21) olay yerinde yaşamını yitirdi. Şüpheli Kaya olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi. Çetin ailesinin kriz geçiren fertleri ve yakınları ise 112 Acil ekiplerince hastaneye götürüldü. Polis kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

FOTOĞRAFLI) - Bursa/ İnegöl

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Duruşma Çıkışı Ev Bastı: 2 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement