Düşünce Seminerleri Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Düşünce Seminerleri Devam Ediyor

Düşünce Seminerleri Devam Ediyor

Osmancık öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirilen Çarşamba düşünce seminerine konuşmacı olarak eğitimci Avukat Ömer Kılıç katıldı.

22.02.2013 17:41

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Osmancık şubesinin organize ettiği Çarşamba düşünce seminerleri devam ediyor. Bu hafta  Osmancık öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleştirilen Çarşamba düşünce seminerine konuşmacı olarak eğitimci Avukat Ömer Kılıç katıldı. Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Osmancık şubesi başkanı Kazım Sekili konuklara hitaben yaptığı açışlı konuşmasında katılımcılara teşekkür etti. Yakın Tarihimizde Müslümanlar konulu seminerde konuşmacı Ömer Kılıç İslam coğrafyasında çekilen sıkıntılara değindi. İslam Ümmeti parçalanmış bir araya gelmeleri gerekiyor. Üretmemiz, sorgulamamız, analiz etmemiz lazım. Herkes görevini iyi yapmalı.

Bugün dönüşümü okuyarak, düşünerek derin bir bilgi sahibi olarak gerçekleştirmemiz lazım. Diyen Kılıç seminer sonrasında katılımcıların sorularını cevapladı. Osmancık belediye başkanı Bekir Yazıcı,Oğuzlar kaymakamı Halil İbrahim Çelik, Osmancık ilçe milli eğitim müdürü Fatih Üçok, Osmancık emniyet müdürü Murat Nebioğlu, oğuzlar müftüsü Turan Arslanoğlu,  Osmancık kültür turizm ve tanıtma derneği başkanı Sakin Karakaş ve Osmancık eğitim Bir sen Temsilcisi Mahmut Tokel'in yanı sıra çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcisi  ve davetlinin katıldığı  program sonunda konuşmacı eğitimci avukat Ömer Kılıç böylesine seçkin bir topluluğa seminer vermekten kıvanç duyduğunu belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Düşünce Seminerleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement