Düzce'de doğa ve maceraseverler Melen Çayında rafting yaptı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Düzce'de doğa ve maceraseverler Melen Çayında rafting yaptı

Düzce\'de doğa ve maceraseverler Melen Çayında rafting yaptı
01.05.2023 17:32

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için hareketli bir aktivite arayanlar, Cumayeri ilçesine bağlı Dokuzdeğirmen köyü mevkisindeki rafting tesislerine akın etti. Yaklaşık 13 kilometrelik parkurda kürek çeken doğaseverler, suya girdi ve keyifli anlar yaşadı. Rafting İl Temsilcisi Birol Tepe, Ramazan Bayramı sonrası ilkbahar-yaz sezonuna girildiği için yoğunluk yaşandığını belirtti ve bu yıl 250 bin misafir ağırlamayı hedeflediklerini söyledi.

Düzce'de doğa ve maceraseverler, Melen Çayı'nda rafting yaptı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü hareketli geçirmek isteyen adrenalin tutkunları, Cumayeri ilçesine bağlı Dokuzdeğirmen köyü mevkisindeki rafting tesislerine geldi.

Yaklaşık 13 kilometrelik parkur boyunca kürek çeken doğaseverler, zaman zaman bottan inerek suya girdi.

Rafting İl Temsilcisi Birol Tepe, AA muhabirine, Ramazan Bayramı'nın ardından ilkbahar-yaz sezonuna girildiği için yoğunluk yaşandığını anlattı.

Bu yıl 250 bin misafir ağırlamayı hedeflediklerini anımsatan Tepe, "Bu hedef doğrultusunda gelecek misafirlerimiz Melen Çayı'nı dolduracaklar." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Düzce'de doğa ve maceraseverler Melen Çayında rafting yaptı - Son Dakika


Advertisement