Düzce'de Yüksek Kesimlerde Kar Yağışı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Düzce'de Yüksek Kesimlerde Kar Yağışı

05.01.2025 14:15

Düzce'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili olurken, kar kalınlığı 30 cm'yi aştı.

Düzce'nin yüksek kesimlerde kar etkili oluyor

DÜZCE - Düzce'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkisini gösteriyor.

Hava sıcaklığının 8 derece ölçüldüğü Düzce'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı. Yer yer tipi şeklinde yağan kar, bazı bölgelerde etkisini artırdı. Kar kalınlığı bazı alanlarda 30 santimetreyi geçerken, rakımı bin metre olan bölgelerde ise 20 santimetreye ulaştı. Sinekli Yaylası'nda da etkili olan kar yağışıyla birlikte güzel manzaralar oluştu.

Kar kalınlığının ilerleyen günlerde 1 metreye ulaşabileceğini tahmin eden Mehmet Albayrak, "Bulunduğumuz noktada sıcaklık eksi 1, eksi 2 derecelerde. Keyifli bir hava. Sırf bu havayı yaşamak için gelen misafirlerimizde oluyor. Şuanda yaylamızda onları ağırlıyoruz. Kar zaman zaman hafif şekilde yağıyor. Sabaha karşı kar kalınlığının biraz daha artması bekleniyor. Önümüzdeki hafta da kar yağışı olacağı tahmin ediliyor. Sanırım bu şekilde kar kalınlığı 1 metreyi geçebilir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Düzce'de Yüksek Kesimlerde Kar Yağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement