E-Ticaretin Altyapısı Neticarete Emanet - Son Dakika
Güncel

E-Ticaretin Altyapısı Neticarete Emanet

E-Ticaretin Altyapısı Neticarete Emanet

Arena Bilgisayar bayilerinin e-ticaret altyapısını Neticaret'e emanet etti.

07.02.2012 12:51

E-Ticaret yazılım sektörünün önde gelen markası Neticaret, Arena Bilgisayar ile olan anlaşmasını 2012 yılında daha da genişleterek, Arena'nın tek entegrasyon ve e-ticaret çözüm ortağı oldu

E-ticaret yazılım sektörünün önde gelen markası Neticaret, Arena Bilgisayar ile olan anlaşmasını genişleterek, 7 bine yakın bilişim firmasına ürün ve hizmet sağlayan Arena Bilgisayar'ın bayilerine çözüm ve entegrasyon sağlayan tek çözüm ortağı oldu.

6 yıldan bu yana Arena 'nın 300 bayisine e-ticaret altyapı ve yazılım hizmetleri sağladıklarını belirten Neticaret Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Arif Sarı, "Yeni anlaşma ile Arena'nın bütün bayilerine e-ticaret, entegrasyon, ConnAct XML ve PayNet hizmetlerini sağlayan tek çözüm ortağı olduk" diye konuştu.

Neticaret 'in geliştirdiği yazılım ve entegrasyonlarla Arena bayilerinin Arena'nın veri tabanına entegre olarak binlerce üründen oluşan birer sanal mağaza sahibi de olacağına dikkat çeken Sarı, konuyla ilgili olarak şu bilgileri verdi:

"Sunduğumuz eticaret çözümleriyle bayiler stok maliyetine girmeden internetten online ticaret yapabilecekler. Arena 'nın ConnAct adını verdiği bu sistemle bayiler herhangi bir iş gücü sarf etmeden binlerce ürünü e-ticaret sitelerinde güncelleyebilecekler ve sanal mağazalarına gelen siparişlerin Arena tarafından direkt tüketiciye ulaştırılmasını sağlayabilecekler.

Ayrıca Arena'nın son derece avantajlı olan PayNet ödeme sistemini e-ticaret sitelerinde kullanarak müşterilerine kredi kartı ile taksitli satış yapabilecekler. PayNet Arena 'nın bayileri için sunduğu bir sanal pos sistemidir. Bu sistemde bayiler çok cazip kredi kartı oranları ile taksit yapabilmekteler. Bizim yaptığımız ise bu sistemin direkt bayinin sitesinde çalışmasını sağlamaktır"

Türkiye'de e-ticaret yazılım sektörünün önde gelen markası ve halen 1.600 'den fazla işletmeye hizmet veren Neticaret, farklı ihtiyaçlara yönelik e-ticaret paketleri ile çözümler sunmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel E-Ticaretin Altyapısı Neticarete Emanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement