Bursa'da eczacı kalfası ile ev arkadaşını kendisine küfrettikleri için öldürmüş - Son Dakika
Güncel

Bursa'da eczacı kalfası ile ev arkadaşını kendisine küfrettikleri için öldürmüş

Bursa'da eczacı kalfası Serdar Ergun ile ev arkadaşı Murat Kutlu ve köpeğini tabancayla öldüren Ahmet Burak Demir'in ilk ifadesi ortaya çıktı. Demir'in emniyetteki ifadesinde, cinayetleri kendisine küfrettikleri için işlediğini söylediği belirtildi.

01.03.2023 17:56  Güncelleme: 19:54

Bursa'da eczacı kalfası Serdar Ergun'dan haber alamayan yakınları, polise kayıp ihbarında bulundu. Yakınları, Ergun;'un en son Ahmet Burak Demir'le görüldüğünü söylemesi üzerine polis ekipleri MOBESE kameralarını incelemeye aldı. Polis ekipleri, kameralardan Ergun'a ait mavi renkli otomobilin İstanbul Büyükçekmece'de olduğunu belirledi.

CANSIZ BEDENİ OTOMOBİLİN BAGAJINDA BULUNDU

Polis ekipleri, Büyükçekmece ilçesi Sinanoba Mahallesi Ertekin Caddesi üzerinde seyreden otomobili durdurdu. Otomobilin sürücüsü Ahmet Burak D.'yi yakalayan ekipler, otomobilde yaptıkları aramada bir tabanca ve Serdar E.'nin cesedini battaniyeye sarılı ve başından vurulmuş halde bagajda buldu. Serdar E.'nin cesedi otopsi için Adli Tıp Morguna götürüldü.

Eczacı kalfası ile ev arkadaşını kendisine küfrettikleri için öldürmüş (2)

EV ARKADAŞINI VE KÖPEĞİNİ DE 3 GÜN ÖNCE ÖLDÜRMÜŞ

Gözaltına alınan Ahmet Burak D. ilk sorgusunda Serdar E.'yi öldürdüğünü, Bursa'daki ev arkadaşı Murat K.'yi de 3 gün önce öldürdüğünü söyledi. Ahmet Burak D.'nin Bursa'nın Osmangazi ilçesinde Tahtakale Mahallesi'ndeki evine giden Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Murat K.'nin başından ve boynundan tabanca ile vurulmuş cansız bedenini buldu. Öte yandan Ahmet Burak D.'nin evdeki köpeği de öldürdüğü belirlendi. Murat K. ile birlikte öldürülen evdeki köpeğin cansız bedenleri, savcılık incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. İlk incelemede Murat K. ve Serdar E.'nin tabancayla vurularak öldürüldüğü belirlendi.

Eczacı kalfası ile ev arkadaşını kendisine küfrettikleri için öldürmüş (2)

KÜFRETTİKLERİ İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Ahmet Burak Demir, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki ilk ifadesinde, cinayetleri kendisine küfrettikleri gerekçesiyle işlediğini söylediği öğrenilen Ahmet Burak Demir, köpeği vurduğunu ise hatırlamadığını öne sürdü.

Bursa'da eczacı kalfası ile ev arkadaşını kendisine küfrettikleri için öldürmüş

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDILAR

Öte yandan İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemleri tamamlanan Serdar Ergun'un cenazesi yakınlarına teslim edilerek Bursa'ya getirildi. Ergun için Nilüfer ilçesinde bulunan Karaman Yeni Camii'nde cenaze namazı kılındı. Ergun'un eşi Fulya Öznur Ergun ile kızı, tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Serdar Ergun, kılınan cenaze namazının ardından Hasköy Mezarlığı'nda toprağa verildi. Murat Kutlu'nun cenazesi de Yıldırım ilçesi Hacivat Sefa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Erdoğanköy Mezarlığı'nda defnedildi.

Bursa\'da eczacı kalfası ile ev arkadaşını kendisine küfrettikleri için öldürmüş
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da eczacı kalfası ile ev arkadaşını kendisine küfrettikleri için öldürmüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement