Edirne'de, yağmur suyu terfi merkezlerinde bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı.
Edirne Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, su ve kanalizasyon müdürlüğü ekipleri, Edirne merkezde bulunan 4 adet yağmur suyu terfi merkezinde bakım ve onarım çalışmaları yaptı.
Yağışlı havalarda toplanan suyun nehirlere deşarj eden pompalarda oluşan arızının da giderildiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:
"Edirne Belediyesi'ne ait Yalnızgöz, Demirköprü, Eski Mezbaha Yanı ve Uzunkaldırım Yağmur Suyu Terfi Merkezleri'ndeki bakım ve onarım çalışmalarıyla Sulzer Marka 110-132-200 KW ABS pompalarının bakım ve onarımları yapılarak işletmeye alındı. Yaşanan sorun çözüme kavuşturularak, sistemin tam olarak çalışması sağlandı."
Son Dakika › Güncel › Edirne'de Belediye Çalışmaları - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.