Edirne ve Tekirdağ'da Kuvvetli Rüzgar Çatıları Uçurdu - Son Dakika
Güncel

Edirne ve Tekirdağ'da Kuvvetli Rüzgar Çatıları Uçurdu

Edirne ve Tekirdağ\'da Kuvvetli Rüzgar Çatıları Uçurdu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısının ardından Edirne'nin Keşan, İpsala ve Enez ilçeleri ile Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde kuvvetli rüzgar nedeniyle çatılar uçtu. İpsala ve Keşan ilçelerinde bazı evlerin çatıları uçarken, ağaçlar devrildi ve araçlarda hasar oluştu. Enez ilçesinde sahil şeridindeki bazı barakalar devrildi. Malkara ilçesinde ise yıldırım düşmesi ve kuvvetli rüzgar nedeniyle evlerde ve ahırlarda hasar meydana geldi.

07.01.2024 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü'nün uyarısının ardından Edirne'nin Keşan, İpsala ve Enez ilçeleri ile Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde kuvvetli rüzgar nedeniyle çatılar uçtu.

İpsala ilçesi Sarıcaali ve Balabancık ile Keşan ilçesi Suluca köylerinde kuvvetli rüzgar nedeniyle bazı evlerin çatıları uçtu, ağaçlar devrildi. Çatılardan düşen kiremitler nedeniyle bazı araçlarda hasar oluştu. Köylere gelen AFAD ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekipleri, hasar tespit çalışması başlattı. Enez ilçesinde de kuvvetli rüzgarda sahil şeridindeki bazı barakalar devrildi, bazıları kullanılamaz hale geldi.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde de sağanak ve kuvvetli rüzgar etkili oldu. İlçeye bağlı Izgar Mahallesi'nde çiftçilik yapan Ali Gacal'a (55) ait eve yıldırım düştü. Gürültüye uyanan aile büyük korku yaşarken, evde hasar oluştu. Kuvvetli rüzgarda, çiftçi Mehmet Dura'nın (64) evinin yanındaki ahır da zarar gördü. Saman balyalarının bulunduğu ahırın 1 tonluk demir çatısı uçtu, ahırda hasar meydana geldi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edirne ve Tekirdağ'da Kuvvetli Rüzgar Çatıları Uçurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement